Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 лютого 2018, 16:22

Як отримати ідентифікаційний номер на дитину

Облікові картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР малолітніх осіб (до 14 років) подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником). Таке роз’яснення викладено у повідомленні ГУ ДФС у Рівненській області.

Облікові картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР малолітніх осіб (до 14 років) подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником).
Фото: specsavers.co.uk

Як повідомляється, картка за формою № 1ДР видається за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника).

Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків малолітньої особи, видається одному з батьків (усиновителю, опікуну, піклувальнику) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного з батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника).

Такий документ надається протягом трьох робочих днів з дня звернення фізичної особи, її представника до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи.

Громадяни України, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, можуть звернутися за отриманням документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, до будь-якого контролюючого органу. У такому разі строк видачі документа може бути продовжено до п’яти робочих днів.

Коментарі - 6

+
0
serjantik
serjantik
12 лютого 2018, 19:20
#
Но зачем? Смысл? Для ребенка он совсем не нужен, да и если бы он действовал как SSN, или ID, а так ИНН в Украине как отдельный документ не работает без паспорта. На ребенка хватает паспорта и свидетельства о рождении
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
12 лютого 2018, 21:09
#
Депо в банку на дитину
+
0
ballistic
ballistic
12 лютого 2018, 22:57
#
Цікаво, а банківську карту так можна буде оформити на дитину?

Дуже хочу ще парочку карт від Монобанку, а там тільки по одній в одні руки відпускають. То може на отприсків можна оформити? :)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 березня 2018, 1:19
#
Если можно открыть банковский счёт, то значит можно и карту — главное согласовать это с юридической службой банка — ведь рядовые сотрудники в этом вопросе нули…
+
0
ballistic
ballistic
2 березня 2018, 13:11
#
Якби була можливість, я б відкрив.
+
0
serjantik
serjantik
13 лютого 2018, 10:45
#
Ага, аренду квартиры, оформить на ребенка машину, если третья покупка, с целью не платить налог, ФОП зарегистрировать на ребенка, чтобы получить налоговую соц льготу :D
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися