Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2018, 17:44

Sky Bank відкрив перше інноваційне відділення в Києві на вул. Гончара Олеся 76/2

Sky Bank відкрив перше інноваційне відділення в Києві на вул. Гончара Олеся 76/2 в рамках нової концепції роботи на ринку. В заході взяли участь керівництво Sky Bank, посли зарубіжних країн, керівництво Незалежної Асоціації Банків, а також представники ЗМІ. Серед спеціальних гостей — Посол Республіки Казахстан в Україні. Підтримка компаній, що проводять експортно-імпортні операції між Україною та Казахстаном — один із важливих напрямів роботи Sky Bank.

«Ситуація в Україні поліпшується, з'являються нові можливості, а найголовніше — є добра політична воля між представниками України і Казахстану, між керівництвом наших країн. Це сприяє подальшому розвитку двостороннього співробітництва», — впевнений Самат Ордабаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні іРеспубліки Молдова.

З приходом іноземних інвестицій, банк прийняв філософію IT-інновацій. Sky Bank першим в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, а також МПС Visa і Mastercard.

«Все це дає можливість оперативно виводити на ринок інноваційні продукти і, в кінцевому підсумку, підвищити рівень обслуговування клієнтів, — заявляє Аріф Бабаєв, Голова Наглядової Ради Sky Bank. — Ми маємо довгострокову стратегію розвитку в Україні. Готові і надалі інвестувати в технології, щоб забезпечити собі конкурентні переваги на ринку».

Нове відділення Sky Bank в Києві — це сучасний дизайн і технології, приємна атмосфера, індивідуальний підхід.

«Нове відділення обладнане відповідно до останніх трендів у сфері технологій. На окрему увагу заслуговує унікальний для українського ринку VTM — це електронне «міні-відділення майбутнього», а також електронний касир, — розповідає Костянтин Сєрьогін, Голова Правління Sky Bank. — Ми змінюємо сам підхід до банкінгу. Для нас важливі емоції клієнта і «післясмак», який залишається від банківського сервісу».

Протягом 2018 року інноваційні відділення Sky Bank відкриються також в Одесі, Львові та Дніпрі.

Нагадаємо, з нагоди Дня Народження, Sky Bank проводить акцію «Нам 27 років, вам — подорож». Серед вкладників банку буде розіграно три подарункові сертифікати.

Деталі можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центр банку 0 800 503 444, а також тут.

Коментарі - 5

+
+5
yurikiev
yurikiev
8 лютого 2018, 18:38
#
Это не банк. По сайту видно, что это…
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
8 лютого 2018, 18:58
#
И что это?
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
8 лютого 2018, 19:51
#
Дизайн новых отделений интересный и видно что хорошо вложились по деньгам.

Сайт сделан студентами за пару дней.

На сайте отсутствуют даже юридические реквизиты банка.

По тарифам для юрлиц он не ахти какой выгодный.

Информация по депозитным программам отсутствует как класс,
кстати как и по карточным продуктам.

Возможно, как и у Сити-банка — у него аллергия на физических лиц.
+
0
Макакий Макакиевич
Макакий Макакиевич
8 лютого 2018, 20:32
#
Какая проблема выложить условия по депозитам в открытый доступ? Или надеятся заманить вкладчика в красивое отделение, чтобы получить вклад задаром? Зато вместо условий предлагают вот это

Хочете відправитися в подорож за наш рахунок?

на кого расчёт? Только идиоты верят в такие дешёвые маркетинговые трюки.
+
0
Миллиардер  Миллиардович
Миллиардер Миллиардович
9 лютого 2018, 10:20
#
Банк действительно выглядит очень современно. Уверен каждый из Вас был в Sky bank и понимаете уровень обслуживания и уровень отделений. Также читал выше восхищённые комментарии и 100% заинтересованных в обслуживании написали выше позитив. Каждый из Вас прав. Действительно интересно тоже хочется пойти и посмотреть. Другие банки открывают отделения на уровень ниже. Не очень знаком с этим банком, сайт действительно классный как написали комментаторы выше, постараюсь вырваться и посмотреть что за банк. По фото судить сложно
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися