Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 лютого 2018, 15:45

У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль кращі студенти захистили магістерські роботи

На базі Харківської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль 11 кращих студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» захистили свої кваліфікаційні магістерські роботи. Здобувачі вищої освіти показали високий рівень підготовки та гідно представили свої роботи під час захисту.

Виїзний захист дипломів проводився в межах співпраці банку та вищого навчального закладу — вже стало доброю традицією, коли перспективні студенти можуть заявити про себе й відчути справжній дух банківської справи. За майже 10 років такої співпраці, Райффайзен Банк Аваль «дав старт» чималій кількості талановитих молодих фахівців і зарекомендував себе як соціально відповідальна установа, що сприяє формуванню інтелектуального потенціалу країни.

Із незбутніми емоціями та вірою у власні сили юні та амбітні люди, а тепер — й уже молоді фахівці, планують використати набуті знання і навички у професійній сфері. Віримо, вони допоможуть змінити нашу країну на краще!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися