Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 лютого 2018, 16:46

ДФС розповіла, як зміниться оцінка нерухомості

Дохід від продажу об’єкта нерухомості визначається виходячи з ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче оціночної вартості такого об’єкта, розрахованої органом, уповноваженим здійснювати таку оцінку. Про це повідомляє головне управління ДФС у Київській області.

Дохід від продажу об’єкта нерухомості визначається виходячи з ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче оціночної вартості такого об’єкта, розрахованої органом, уповноваженим здійснювати таку оцінку.
Фото: spain-holiday.com

Як повідомляється, з 1 січня 2018 року, передбачено, що звіт про оціночну вартість об’єкта нерухомого майна має бути обов’язково зареєстрований в Єдиній базі даних звітів про оцінку.

Єдина база даних звітів про оцінку забезпечує розміщення, створення, зберігання та оприлюднення всієї інформації про об’єкт нерухомості та його вартість, електронне визначення оціночної вартості, автоматичний обмін інформацією і документами з авторизованими електронними майданчиками та користування сервісами з автоматичним обміном інформацією, доступ до якого здійснюється за допомогою мережі Інтернет.

Порядок ведення Єдиної бази даних звітів про оцінку затверджується Фондом держмайна України. Внесення інформації зі звітів про оцінку до Єдиної бази даних звітів про оцінку здійснюється суб’єктами оціночної діяльності через авторизовані електронні майданчики.

Коментарі - 1

+
+45
Денис Денис
Денис Денис
1 лютого 2018, 23:29
#
Значит, для тех кому нужна заниженная или завышенная оценка, услуга обойдется дороже
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися