Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 січня 2018, 14:43

ЖК «Аристократ» введений в експлуатацію

Житловий комплекс «Аристократ» від державної корпорації «Укрбуд» введений в експлуатацію. Сучасна новобудова отримала сертифікат про готовність до експлуатації об'єкту «Будівництво житлового будинку з паркінгом та вбудованими нежитловими приміщеннями за адресою: вул. Щорса, 34 у Печерському районі м. Києва».

Сертифікат серія ІУ 163180261298 від 26 січня 2018 року

ЖК «Аристократ» — це 24-поверховий двосекційний будинок з продуманою внутрішньою інфраструктурою, високими стелями і просторими плануваннями квартир. Під час будівництва використовувався традиційний для «Укрбуду» матеріал — керамічна червона цегла, відома своєю міцністю, екологічністю та шумоізоляцією. Крім того, у будівлі навісний вентильований фасад з облицюванням з керамограніту. Така система створює «дихаючий» ефект і забезпечує мешканців максимальним комфортом як в спеку, так і в холод. Також в ЖК «Аристократ» є паркінг з дворівневими механічними підйомниками німецького виробництва. А для освітлення території комплексу використовуються сонячні панелі.

Особливу увагу девелопер приділив парадним та холам, використавши для їхнього оформлення керамограніт і декоративну мозаїку.

Вітаємо всіх інвесторів ЖК «Аристократ». «Укрбуд» бажає миру, затишку та гармонії у Вашій оселі!

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2018, 15:57
#
«от государственной корпорации «Укрбуд»» — частная компания, которая работает по таким же схемам как все строители.
Сотрудничает с парочкой «своих банков», так как свою «черную бухгалтерию» и отчетность светить не хочет!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися