Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 січня 2018, 10:00

Останній день знижок на участь у B2C Конференції та Виставці WealthPro Ukraine Kiev 2018

Що: B2C Конференція + Виставка WealthPro Ukraine Kiev 2018

Де: Fairmont Grand Hotel

Коли: 22-23 лютого

Нагадуємо, сьогодні у Вас є остання можливість прийняти участь у V щорічній міжнародній B2C конференції WealthPro Україна Київ 2018 за спеціальною ціною (10% знижкою). Стати одним з учасників, можливо виключно за попередньою реєстрацією на сайті Bosco Conference

Захід присвячений практичним рішенням для професіоналів у фінансовій сфері, міжнародному інвестуванні, бізнес імміграції, міжнародному оподаткуванню для підприємств, які орієнтуються на міжнародну торгівлю та інвестиції, управління капіталом та захист активів.

Будучи делегатом конференції, Ви отримаєте найважливішу інформацію про дослідження і аналітику від найзначущих осіб в бізнес сфері, які є керівниками провідних фінансових і консалтингових компаній.Програма конференції передбачає доповіді, з дискусійною частиною, під час якої спікерам можна буде ставити питання, що зачіпають найактуальніші теми.

Будучи делегатом конференції, Ви зможете взяти участь у нетворкінгу, отримавши можливість створити нові контакти з більш ніж 300 потенційними покупцями, клієнтами і новими партнерами в розслабленій обстановці під час неофіційних частин заходи (кава брейків, обідів і розкішного вечірнього коктейлю).

Зверніть увагу, що зареєструвавшись у січні, Ви зможете скористатися знижкою на участь в конференції.

Вартість участі для компаній, зареєстрованих в Україні – 3000 грн

Вартість участі за знижкою (при оплаті до 1 лютого) – 2700 грн

Програма конференції:

• Латвійські компанії (податкове законодавство в Латвії: як захистити інформацію та майно: рекомендації європейського банку) – ABLV Банк, Латвія.

• Громадянство та резидентство ЄС за рахунок інвестицій в нерухомість в Кіпрі.

• Угорські компанії в сучасному податковому плануванні та відкритті банківських рахунків у Угорщині для іноземних компаній.

• Перестановка Ліхтенштейну як Міжнародного Фінансового Центру: використання нових податкових можливостей у поєднанні з традиційними інструментами захисту активів.

• Юридичні особи та банківські рахунки: основні переваги та особливості – Consult Invest, Польща.

• Вибрані можливості 2018 року для структур компанії, податкового планування та обміну інформацією.

• Дозвіл на проживання та інвестиції в Німеччину.

• Міжнародне податкове планування, робота в епоху змін: BEPS, AEOI. Виклики нового часу: як адаптуватися підприємцям і консультантам?

• Суть BEPS & EU. Хто бенефіціарний власник доходу? Обмін інформацією на прикладі Кіпру.

• ЄС Фонди, найбільш гнучкий та відповідний вимогам інструмент для зростання капіталу і інвестицій у будь-який сектор міжнародного бізнесу.

• Альтернативні інвестиційні інструменти: криптофонди, ICO/ITO, private placement

• Offshore VS Trust: практичний погляд на ефективний захист бізнесу та приватного капіталу

• Деофшоризація та холдингові компанії у Нідерландах

• Актуальні вимоги при відкритті та обслуговуванні рахунку в європейському банку. Проведення транзакцій з купівлі-продажу активів.

• Важливі податкові та регуляторні аспекти вибору або зміни податкового резидентства для фізичних осіб-громадян України.

. За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів, ми будемо дуже раді Вам допомогти.

До зустрічі 22 лютого на WealthPro Ukraine Kiev 2018!

За матеріалами WealthPro

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2018, 12:21
#
«Программа конференции:» — все перечисленное, можно свести к одному, как сделать Украину еще беднее, вывести деньги, уехать со страны, меньше налогов заплатить.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися