Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2018, 16:40

Райффайзен Банк Аваль провів додатковий тренінг для учнів ліцею «Наукова зміна» у Києві

Співробітники Райффайзен Банку Аваль та компанії Visa провели ще один тренінг із фінансової грамотності для учнів київського ліцею «Наукова зміна».

Цього разу захід відбувся у нещодавно відкритому новому відділенні банку – Преміальний центр «Протасів». Його учасниками стали 15 учнів, які дізналися як правильно планувати власні витрати, формувати особистий бюджет, правильно визначити фінансову ціль та досягати її тощо.

Представник компанії Visa провів майстер-клас на тему електронних платежів – як правильно їх здійснювати та які інструменти є для цього. Крім того, співробітник департаменту виконавчого управління та комунікацій банку Анастасія Левко розповіла про роботу фінансових установ – про типові банківські продукти та послуги, як ефективно ними користуватися, як правильно розрахувати прості та складні відсотки, а також якими бувають кредитні угоди.

Наступний тренінг із фінансової грамотності для підлітків Райффайзен Банк Аваль проведе у Житомирі. Слідкуйте за новинами на сайті банку та сторінці проекту у Facebook.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися