Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2018, 20:02

Найголовніше за вівторок: МВФ, медреформа і фаворити Путіна

Двісті фаворитів Путіна

Влада США виконала свою обіцянку та опублікувала список наближених до президента Володимира Путіна російських олігархів. Під приціл потрапило 96 товстосумів та 114 топ-чиновників. Статки кожного з них перевищують $1 млрд.

Максимальні ставки за депозитами. Лідери змінюються

Банки ще не встигли відреагувати на підвищення облікової ставки НБУ. Останні два тижні вони продовжили знижувати максимальну вартість своїх депозитів. Деякі навіть вирішили перестрахуватися та знизили ставки «з запасом».

Сологуб: В першому кварталі Україна не встигне отримати транш від МВФ

Україна вже не встигне отримати транш від Міжнародного валютного фонду в першому кварталі 2018 року. Про це заявив заступник голови Національного банку України (НБУ) Дмитро Сологуб. За його словами, прогнозувати перспективи співпраці з МВФ досить складно.

В Україні набув чинності закон про медреформу

30 січня набув чинності закон «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення». Як зазначає прес-служба Кабміну, підготовчий етап впровадження медичної реформи триває ще з минулого року.

У 2017 році заборгованість із виплати зарплати зросла на 32,2%

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні в 2017 році зросла на 32,2%, при цьому в грудні вона скоротилася на 8,3% і на 1 січня 2018 року становила 2,368 млрд грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися