Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2018, 12:09

За якими акціями варто спостерігати цього тижня?

В розпал сезону звітності, аналітики та інвестори Wall Street уважно слідкують за квартальними звітами технологічних компаній, які вийдуть на цьому тижні, повідомляє аналітичний відділ компанії Trade12.

Apple

Компанія Apple Inc., акції якої нещодавно досягли відмітки 170$, опублікує фінансовий звіт за 1 квартал в четвер після закриття ринку. Очікується, що прибуток компанії складе 3.81$ на акцію, що небагато вище показників за аналогічний квартал минулого року – 3.36$ на акцію.

Минулого року компанія випустила нову версію своїх смартфонів, а саме iPhone 8, iPhone 8 Plus і the iPhone X. Незважаючи на те, що модель iPhone X отримала позитивні оцінки, занепокоєння відносно виробництва поставили під сумнів здатність пристроїв підвищити виручку компанії.

Alphabet

В третьому кварталі виручка компанії Alphabet Inc. зросла на 24%, тоді як ріст виручки у другому кварталі склав 21%. Очікується, що акції Alphabet зростуть на фоні публікації фінансових результатів за 4 квартал, враховуючи успішне зростання рекламної виручки. Виручка компанії від онлайн-магазина Google Play збільшилась на 22% у річному обчисленні. Тоді як виручка від послуг сторонніх продавців зросла на 40%.

В попередньому кварталі компанія показала успішні фінансові результати в сегменті хмарних рішень, завдяки яким Alphabet має можливість розширювати свої послуги електронної комерції.

Amazon

Компанія Amazon показала дивовижний рік і може закрити 4 квартал 2017 року з не менш високими результатами. Аналітики очікують значного збільшення доходів компанії, що також позитивно вплине на динаміку акцій. Компанія опублікує фінансовий звіт в четвер після закриття ринку.

Основна увага аналітиків буде зосереджена на підрозділі Amazon Web Services, а також на подальших планах компанії відносно хмарного сегмента. Очікується, що прибуток на акцію складе 1.84$, а виручка Amazon досягне 59.8$ млрд.

Alibaba

На минулому тижні акції Alibaba зросли після повідомлень про те, що компанія може досягнути нових рекордних відміток після виходу фінансового звіту. Очікується, що продажі компанії в день розпродажу Singles Day, збільшать загальні результати доходів компанії.

Facebook

Компанія опублікує звіт про доходи за 4 квартал в середу після закриття ринку. Очікується, що прибуток Facebook складе 1.94$ на акцію. Вчора акції компанії торгувалися на відмітці 188$, а з початку цього року акції зросли на 3.7%.

Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх новин ринку. Приєднуйтесь до форекс брокера та відкривайте реальний рахунок з Trade12 вже сьогодні!

Джерело: Мінфін