Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2018, 16:10

За підтримки Райффайзен Банку Аваль відбулися лижні змагання «Кубок дипломатичних місій»

Райффайзен Банк Аваль учетверте підтримав проведення змагань із бігових лиж «Кубок дипломатичних місій», які відбулися 28 січня в Києві на території парку Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Цього року учасниками змагань стали 21 команда, серед яких — представники посольств Швеції, США, України, Норвегії, Чехії, Італії, Німеччини, Швейцарії, а також державних установ, громадських та комерційних організацій.

Серед учасників була і команда Райффайзен Банку Аваль у складі капітана команди Віктора Білобровика (департамент підтримки ІТ-систем), Сергія Цоцка (департамент підтримки ІТ-систем), Андрія Пухальського (департамент розвитку нерухомості та управління внутрішньобанківськими послугами) та Олександра Левченка (служба внутрішнього аудиту). За результатами перегонів команда банку посіла 2-е місце в командних змаганнях.

Також в індивідуальних змаганнях серед аматорів-жінок узяла участь Лариса Золотар із департаменту операційного сервісу Райффайзен Банку Аваль, яка у своїй групі посіла 3-є місце.

Вітаємо всіх переможців змагань!

«Кубок дипломатичних місій» покликаний сприяти популяризації бігових лиж і розвитку лижної інфраструктури в Києві та в Україні в цілому, популяризації здорового способу життя, розвитку дружніх відносин між вітчизняними та міжнародними організаціями.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися