Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 січня 2018, 13:59

Оновлене Шевченківське відділення№1 Райффайзен Банку Аваль відкрито у Києві

Райффайзен Банк Аваль відкрив оновлене Шевченківське відділення №1, яке знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 7-7Б.

Це відділення стало третім у мережі Райффайзен Банку Аваль, де разом із новим дизайном впроваджено і нову модель комплексного обслуговування клієнтів. У планах банку, у тому числі й на 2018 рік, — продовжити оновлення мережі не лише в Києві, а й в інших містах країни.

Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, вітаючи колектив оновленого відділення та клієнтів із відкриттям, зазначив: «Ми пішли шляхом створення нової концепції роботи з клієнтами, яка поєднує технологічність та наше бажання й можливість робити те, що ми любимо найбільше, — надавати клієнтам щоденні сервіси найвищої якості».

Шевченківське відділення №1 надає широкий перелік послуг юридичним і фізичним особам, у тому числі — преміум-клієнтам банку.

Запропонована модель комплексного обслуговування поєднує в собі можливість для клієнта обслуговуватися в одного персонального менеджера та отримувати перелік послуг, необхідних як підприємцю, так і фізичній особі. Зокрема, клієнти отримують спеціальну пропозицію – Smart.exe, що поєднує в собі поточний рахунок ФОП та пакет «Преміальний 3.0».

Кожен співробітник відділення зможе показати клієнтам як користуватися онлайн-сервісами банку, зокрема й у спеціально обладнаній digital-зоні.

Шевченківське відділення №1 працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви. У його приміщенні розміщено також цілодобову зону самообслуговування із 5-ма банкоматами.

Райффайзен Банк Аваль зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 вересня 2017 року РБІ належало 68,28% акцій банку, Європейському банку реконструкції та розвитку — 30%.

Широкий перелік банківських послуг надаються більш ніж 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять майже 500 відділень по всій Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися