Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 січня 2018, 17:20

Кращий банк із торгового фінансування в Україні — Райффайзен Банк Аваль, журнал Global Finance

Райффайзен Банк Аваль другий рік поспіль відзначено як «Кращий банк із торгового фінансування в Україні» за версією журналу Global Finance.

Видання визначило найкращі банки у сфері торгового фінансування у 8 регіонах США та 94 країнах у межах 18-ої щорічної нагороди за підсумками ексклюзивного дослідження, результати якого опублікують у лютневому випуску журналу в 2018 році.

Переможців оголосили 17 січня у Лондоні під час міжнародного форуму, організованого асоціацією банкірів з питань фінансів та торгівлі (BAFT).

На ринку торгового фінансування Райффайзен Банк Аваль працює давно і успішно, пропонуючи повний перелік послуг для підтримки експортно-імпортних операцій бізнесу.

«Для нас це не тільки приємна, а й важлива відзнака від впливових експертів, адже ми фокусуємося у банку на покращенні сервісу, — зазначив Сергій Костогриз, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль. — І 2017 рік не став винятком: команда Райффайзен Банку Аваль запровадила низку ініціатив, серед яких — консультаційний сервіс та бізнес-зустрічі щодо торгового фінансування. Ми прагнули надати експертну підтримку клієнтам, передбачити можливі труднощі та допомогти їх уникнути, а також надати відповідь на актуальні запитання, які виникають і в імпортерів, і в експортерів в їхній зовнішньоекономічній діяльності».

«Ця нагорода свідчить про те, що Райффайзен Банк Аваль рухається у правильному напрямку, а наші акценти в сфері торгового фінансування на найвищий рівень сервісів та індивідуальний підхід до партнерів є обґрунтованими», — додав Сергій Костогриз.

Редколегія журналу Global Finance обрала кращих провайдерів торгового фінансування, базуючись на оцінках аналітиків банківської індустрії, керівників компаній та технічних експертів. Критерії вибору переможців включали обсяг транзакцій, масштаб глобального покриття, якість клієнтського сервісу, конкурентоспроможність цін та інноваційні технології.

Більше інформації з питань торгового фінансування можна отримати, звернувшись до експертів Райффайзен Банку Аваль по телефону: 0 (44) 495 41 23; e-mail: trade.finance@aval.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися