Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 січня 2018, 16:33

ЖК «Рів'єра»: назустріч молодим сім'ям

ЖК «Рів'єра» — це комплекс, що складається з десятиповерхових житлових будинків з індивідуальним автономним опаленням, розташований в Дарницькому районі Києва, в 150 метрах від метро Славутич.

Перша черга житлового комплексу вже здана в експлуатацію, і зараз покупці активно цікавляться квартирами в другій черзі. При будівництві першої черги забудовник, девелоперська компанія «Статус Груп», вперше на своїх об'єктах запроектувала смарт-квартири 28 кв.м. з вільним плануванням, які стали досить популярними. За спостереженнями відділу продажів, ці квартири стали дуже затребуваними серед інвесторів першої черги. Тож не дивно, адже попит на малогабаритне житло, дуже поширене в Європі, за останні роки зріс і в Україні.

При проектуванні другої черги будівництва ЖК «Рів'єра» забудовник врахував побажання покупців і пішов їм назустріч. Тому в другому будинку пропонуються просторі студії площею 40-44 кв.м. Сучасний дизайн таких квартир з панорамними вікнами до підлоги, дозволяє відчути всі переваги вільного планування. Переваги таких квартир сповна оцінила молодь, якій до душі відкритий простір, багато повітря і світла, ергономічний дизайн і, що дуже важливо, доступна ціна.

Такий проект передбачає можливість раціонального використання кожного метра. Цього можна досягти, використовуючи багатофункціональні меблі і продумане зонування житла. Наприклад, замість того, щоб зводити стіну між кімнатою і кухнею, можна зробити нішу для ліжка або кухню-нішу, відгородити спальну зону розсувною перегородкою або завісою. Це дозволить відокремити спальну зону від обідньої, роблячи при цьому квартиру світлою, просторою і комфортною для всіх членів сім'ї.

Для прямокутних студій вільного планування відмінно підходить дизайн в модних стилях: лофт або скандинавському. Лаконічний скандинавський дизайн інтер'єрів міцно увійшов у наше життя, вже кілька років будучи одним з найулюбленіших дизайнерами і замовниками. Популярний норвезький стиль життя, хюгге, з тяжінням до мінімалізму і затишку і тенденцією до екологічності, економії ресурсів, ідеально впишеться в дизайн смарт-квартири.

Студії в ЖК «Рів'єра» стануть відмінним вибором не тільки для студентів, які починають самостійне життя, а й для молодих сімей. Тим більше, забудовник подбав про все необхідне для комфортного проживання сімей з дітьми. У першому будинку ЖК «Рів'єра» вже побудований сучасний дитячий садок на 200 місць. Також на закритій території комплексу, недоступній для автомобілів, розташовані дитячі та спортивні майданчики, зони для пробіжок і прекрасна набережна для прогулянок уздовж затоки Дніпра. Все це дозволяє повноцінно проводити час із сім'єю, насолоджуючись активним відпочинком і не залишаючи при цьому безпечну територію комплексу.

Завдяки спеціальним програмам підтримки, які регулярно проводить забудовник, мрія про власне житло вже стала реальністю для багатьох молодих сімей. Наприклад, безпрецедентна новорічна акція — квартири-студії за ціною 19 000 грн за кв.м. — викликала величезний інтерес серед інвесторів.

Покращене сучасне планування квартир і розвинена інфраструктура — не єдині переваги ЖК «Рів'єра». Покупці відзначають багато факторів, які стали для них вирішальними при виборі квартири саме в цьому житловому комплексі. Серед них — вдале місце розташування, зручна транспортна розв'язка, близькість до ділового центру міста. При цьому в 300 метрах від будинку знаходяться мальовничі дніпровські пляжі, а на території ЖК «Рів'єра» є власне озеро з набережною європейського типу.

Відвідайте відділ продажів і отримаєте можливість особисто оцінити всі вигоди, які ЖК «Рів'єра» надає своїм покупцям.

Коментарі - 5

+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
25 січня 2018, 18:26
#
«по цене 19 000 грн за кв.м»- 540 евро за квадрат- как-то дороговато для дарницы и для такой инфраструктуры. Воистину- европейские цены.
+
0
Oleg Yurich
Oleg Yurich
6 серпня 2022, 9:21
#
Я из будущего, сейчас уже 2022 ценники за кв метр уже 40−60тыс грн
+
0
Zevik
Zevik
26 січня 2018, 14:50
#
Очень маленькие квартиры, очень не практично
+
0
Oleg Yurich
Oleg Yurich
28 січня 2018, 12:23
#
Квартира 42м кв обойдется почти в 800 000грн, + бюджетный ремонт с техникой = 1 100 000грн.
Средняя зарплата по Киеву около 12тыс грн.
Если не тратить з/п, то отложить 1.1млн грн можно почти за 8лет (без учета инфляции),
Если откладывать половину это уже = 16 лет.
Где привлекательность для молодых семей? )
И еще, если предположить, что молодой человек зарабатывает 50-70тыс грн в мес, будет ли он жить в 42 квадратных метрах??
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
28 січня 2018, 21:51
#
ООН спрогнозировала убывание населения в Украине, так что привлекательность для молодых семей в недвиге или за бугром, или по более низкой цене. Сейчас покупать- не очень то и разумно, дна не видно еще.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися