Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2018, 17:20

Два iPhone 8 знайшли своїх власників завдяки новорічній акції від Креді Агріколь Банку

18 січня відбулося вручення двох iPhone 8 переможцям акції «Новорічні свята з Credit Agricole». Так, переможцями стали: Людмила Ященко, яка оформила кредит «Свобода», і Галина Шпильова, яка відкрила кредитну картку в Креді Агріколь Банку. Розіграш проходив за допомогою генератора випадкових чисел random.org.

«Новина про перемогу стала приємною несподіванкою для мене. Раніше я брала участь у різних небанківських акціях, але ніколи не вигравала, тому не могла повірити, що цього разу мені пощастило. Це моя перша співпраця з Креді Агріколь Банком. В майбутньому я планую обслуговуватися в цьому банку і брати участь в акціях, — ділиться враженнями Людмила Ященко, переможниця з Рівного. – У відділенні мені запам’яталася привітність, ввічливість менеджерів та якісне обслуговування».

Нагадаємо, що акція «Новорічні свята з Credit Agricole» тривала з 4 по 22 грудня 2017 року у всіх відділеннях банку. Придбавши один з акційних продуктів, клієнти отримували брендовану чашку, а також брали участь у розіграші двох телефонів iPhone 8.

«Про акцію я дізналася від менеджера Контакт-Центру банку. Мені зателефонували, запропонувавши оформити продукт та взяти участь у розіграші iPhone 8. Це моя перша участь у подібних акціях і вона виявилася виграшною. Новина про подарунок стала великою несподіванкою для мене, а серед моїх друзів та колег викликала справжній резонанс! Хтось вітав мене із перемогою, а хтось жалкував, що не взяв участі в акції, однак байдужим не залишився ніхто. У Креді Агріколь Банку я обслуговуюся вже більше двох років, а тепер планую не тільки брати участь в акціях, а ще і рекомендуватиму знайомим та колегам випробувати свою вдачу», — коментує Галина Шпильова, власниця новенького iPhone 8 із Дніпра.

Позиціонування Креді Агріколь — «Весь банк саме для Вас», тому банк прагне бути не тільки надійним фінансовим партнером, а й дарувати моменти радості, втілювати в життя мрії клієнтів. Слідкуйте за новинами банку та беріть участь в майбутніх акціях.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися