Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2018, 18:24

Займаєтесь репетиторством — сплатіть податки

Учителі та викладачі, які у минулому році надавали репетиторські послуги, проте не були зареєстровані як ФОП, зобов’язані включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та задекларувати їх шляхом подання до ДФС декларації про майновий стан і доходи. Про це повідомляє головне управління ДФС у Чернівецькій області.

Учителі та викладачі, які у минулому році надавали репетиторські послуги, проте не були зареєстровані як ФОП, зобов’язані включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та задекларувати їх шляхом подання до ДФС декларації про ма
Фото: simpletutoring.blogspot.com

Як зазначається, доходи від репетиторства відповідно до п. 167.1 Податкового кодексу оподатковуються ПДФО за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

До репетиторських послуг належить підготовка дітей до школи, вступу до навчальних закладів, незалежного тестування, навчання з будь-яких предметів, написання рефератів, виконання контрольних, курсових та дипломних робіт.

Коментарі - 18

+
+66
Ukrmercy
Ukrmercy
23 січня 2018, 18:46
#
«выполнение контрольных, курсовых и дипломных работ.»- за такое, лучше бы ввели админответственность минимум. Человек получает диплом и допуск к работе связанный с умениями, что может очень сильно повлиять.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 19:20
#
Коли нарешті народ змете цих гройсманів.
+
0
ballistic
ballistic
23 січня 2018, 19:27
#
Одразу, як знайдеться достойна заміна. Міху не пропонувати.
+
+27
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 19:41
#
Ballistic
Достойна заміна? А що, ця влада показує хоч якісь успіхи? Навіть не знаю чи може бути щось гірше ось цих балаболів, доходить до того, що януковича пропонують повернути. А моє шалене переконання, якби президентом став Саакашвілі, країна швидко прийшла до свідомості. Дуже жаль що у нас немає такого як Міхо, щоб тянув за країну, а не свій карман.
+
+25
ballistic
ballistic
23 січня 2018, 19:48
#
«чи може бути щось гірше»
— може. Якщо Ви цього не бачите, щось Вам заважає — сліпа віра в Міху?
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 19:58
#
Ballistic
сліпа віра в міху? Якраз і не сліпа, а бачу що він блискуче раз це вже зробив.
Але Саакашвілі не може балотуватися, а ця влада так і говорить, хіба є за нас хтось кращий, а в цей момент веде бізнес з ахметовим, постійно підвищує тарифи, гривня падає, корупціонери задоволені, як їх вигороджують, антикорупціонерів на всю Україну світять, людей б«ють, вбивають, надягають мішки на голову і викидають з країни, економіка все падає і падає, росія наступає, ЄС каже ви не виконали домовленостей і вже зовсім нас не підтримує, навіть не турбується. А президент наш показує нам марш вишиванок, ось це повинно перекрите всі мінуси, так?
+
0
ballistic
ballistic
23 січня 2018, 21:22
#
«бачу що він блискуче раз це вже зробив»
— я бачу очевидний перекос — наша влада для Вас — це найгірше, що може бути, а Міха — блискучий майже ідеал.
І мені цікаво — Ви самі були в Грузії?
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 21:59
#
Однозначно не ідеал. Але я бачу що він подолав корупцію, за його правління економіка виросла в 8 раз, ВВП в 4, проведено величезну кількість дійсно ефективних реформ у всіх сферах, побудовані міста, дороги, школи, лікарні і багато іншого. Можливо і були помилки, але на фоні всього зробленого очевидно, що він хотів щось зробити для країни, а не свого гаманця. А все це потрібно зробити нам тут в Україні. Наші політики неможуть цього зробити, тому що ті хто нормальний, він дуже спокійний, а система їх з«їдає, вбиває, топить у смітті, б»є, купує, залякує. А єдиний кого вони не можуть вбити, побити, залякати, купити це — Саакашвілі. По моєму цілком очевидно що я не фанат, а цілком свідомо підходжу до свого вибору.
+
+15
Ukrmercy
Ukrmercy
23 січня 2018, 19:27
#
Год до выборов. А если наглеть будут- то есть процедура для этого, импичмент. Харэ, доигрались уже в африканскую справедливость и силовые гос. перевороты.
+
+28
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 19:34
#
Ukrmercy
ти що сліпий? Які вибори, порошенко пустився берегів, вебируть самих себе знову і життя в уганді здаватиметься нам раєм.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 січня 2018, 20:01
#
Порох не интересен никому, включая его самого, на следующих выборах. Покращення вряд-ли настанут, а накалять ситуацию сулит потерей всего имущества пороха. Т.е. в его же интересах тихо и спокойно, как ющенко- уйти в закат.
+
0
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 20:06
#
Ну от вийдуть в другий тур ляшко і порошенко, навіть не знаю хто з них гірший )
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 січня 2018, 20:15
#
Не пойму, почему вы не рассматриваете кандидатуры Яроша и Садового.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 20:27
#
Ярош? Так він же агент діючої системи. Садовий як на мене слабкий президент. Але в такій ситуації, вибори будуть підтасовані і в другий тур пустять поганого і ще гіршого.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 січня 2018, 21:16
#
Или Ярош, или Садовый. 3го не дано. Если в очередной раз будете рассказывать про Михо, то скажу вам так: пусть едет в Грузию и будет там президентом. В Украине, президент должен быть в первую очередь украинцем. Когда варягов приглашают на разные посты- плеваться хочется.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 січня 2018, 21:51
#
До чого тут Саакашвілі, він неодноразово говорив, що балотуватися не буде. Яруш це взагалі не варіант, краще вже порошенко. От і підтасують результат під яроша-порошенка, а тоді хоч весь світ клич. Єдиний шанс це бойкот виборів, нехай явка буде 15%, тоді можливо щось зміниться. Єдиний варіант я бачу це Гриценко. Садовий можливо і хороша людина, тільки щось аж дуже пасивний, а Гриценко посадить всіх.
Варяги нам потрібні, щоб розірвати це замкнуте коло, всі українці що приходять до влади рапотово змінюють свої погляди. Чому я тягну за Міхо, бо він такий як є, від своїх поглядів не відступає, він це довів у Грузії. І я готовий тільки йому віддати свій голос на виборах до ВР, а за Гриценка як президент. Все інше з пустого в порожнє.
+
+19
alexodessa
alexodessa
23 січня 2018, 22:12
#
Интересно, хоть кто-то сделает это?
+
0
andriytavs
andriytavs
23 січня 2018, 22:56
#
Просто забавно: а как это проконтролировать?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.