Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 січня 2018, 17:06

Парковий квартал «МІСТО КВІТІВ»: лишилось два тижні до підвищення цін на м2

Компанія Обрій» повідомляє про підвищення цін в житловому комплексі Парковий квартал «Місто Квітів».

Всі, хто має намір придбати квартиру в ЖК «Місто Квітів» для власного проживання або з інвестиційною метою за найкращою ціною, можуть скористатися останньою можливістю і укласти угоду вчасно. Квадратні метри подорожчають вже з 1 лютого 2018 в усіх пускових комплексах.

Сьогодні покупцям доступні варіанти житла з різним ступенем готовності: будинки на етапі зведення і вже здані в експлуатацію.

I пусковий комплекс — введено в експлуатацію в 4 кв. 2017

II пусковий комплекс, 5 будинок — введення в експлуатацію в 4 кв. 2018

II пусковий комплекс, будинки 4 і 4а — введення в експлуатацію в 3 кв. 2019

Середня вартість м2 зросте на 7% в першому пусковому комплексі і на 5% — у другому.

У I пусковому комплексі ціна збільшиться з 17 856 грн/м2 до 19 105 грн/м2. У 5-му будинку II-го пускового комплексу — до 18 280 грн/м2. В інших будинках підвищення заплановано в діапазоні 3-5%, що в середньому складе — 17 712 грн за «квадрат».

«Зростання цін обумовлене високою готовністю перших будинків, швидкими темпами зведення нових і, звичайно, дуже високим попитом на це житло. Зі стартом продажів у п'ятому будинку II пускового комплексу ми фіксуємо рекордну кількість звернень і угод — за 6 місяців було продано понад 80% квартир! А в першій черзі реалізовано — 98%.

Якісні проекти завжди характеризує постійне зростання цін і стабільно високий попит на квартири.

Для наших клієнтів, які хочуть почати новий рік з вирішення житлового питання або з вигідної інвестиції, старі ціни будуть актуальні до кінця січня. Лише зараз покупці можуть обрати кращі варіанти в секції, що будується і при цьому реально заощадити»,коментує керівник відділу продажів ІБК «Обрій», Олександр Андзілевіч.

Сплеск купівельної активності в 2017 відчутно сприяв зростанню інвестиційної привабливості об'єкту. Такий високий рівень попиту пояснюється прагненням українців зберегти свої заощадження в надійному активі. Тож саме масштабний європейський комплекс в унікальному районі Києва біля Сирецького дендропарку з кроковою доступністю до метро може впевнено гарантувати свою прибутковість.

У 100% готовому будинку лишилося всього 2% вільних квартир!

Сьогодні Парковий квартал «Місто квітів» активно будується і підтверджує статус столичного проекту з високою ліквідністю. Восени 2017 він був визнаний кращим проектом року в номінації «Місто в місті», отримавши нагороду від Business Olimp Awards.

Представники ІБК «Обрій» готові надати майбутнім інвесторам інформацію про поточний стан ринку, а також порадити найбільш вигідний спосіб вкладення коштів у нерухомість. Аналітики компанії регулярно проводять моніторинг ринку столиці, зокрема прилеглих до ЖК «Місто квітів» новобудов. За результатами експертного моніторингу 22-х об'єктів на 15 січня 2018 середня ціна в них становить 19 235 грн/м2. Даний показник підтверджує високий конкурентний потенціал «Місто квітів» у співвідношенні ціна-якість навіть після підвищення цін. Вартість м2 є цілком обґрунтованою, даючи інвестору можливість увійти в проект на ранньому етапі і заробляти з кожною новою стадією будівництва.

Житловий комплекс Парковий квартал «Місто Квітів» пропонує інвесторам оптимальний вибір планувальних рішень від 1 до 3 кімнат, а також дворівневі апартаменти.

Коментарі - 2

+
0
ballistic
ballistic
18 січня 2018, 21:59
#
«ми фіксуємо рекордну кількість звернень і угод»
— якщо рекордний попит, то навіщо витрачатися на рекламу? :)
+
0
marcher145
marcher145
19 січня 2018, 5:05
#
Цена на сайте указана в см^2 = 1.44 грн — это гениально, нужно было написать 0.0144 грн за мм^2
глянул панораму все очень и очень далеко от картинки…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися