Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 січня 2018, 14:17

ПУМБ − партнер всеукраїнського конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

У партнерстві з ПУМБ Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub проводять конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Ціль проекту – показати підліткам можливий шлях розвитку кар'єри та надихнути свідомо обирати майбутню професію.

15 січня стартує всеукраїнський конкурс «Моя майбутня професія: планування і розвиток», що передбачає написання десятикласниками есе на задану тему. Підлітки поділяться своїм баченням перспектив самореалізації в обраній професії і опишуть, який внесок у розвиток країни вони планують зробити. Термін подачі есе – до 25 лютого.

Автори кращих робіт стануть учасниками регіональних зустрічей у п'яти містах: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі, де познайомляться з керівниками місцевих компаній і створять власний рецепт успішної кар'єри. 31 травня 50 найактивніших учасників регіональних етапів відвідають Всеукраїнську конференцію з планування кар'єри в Києві, де перейматимуть досвід топ-менеджерів і успішних українців. А вже 1 червня переможці отримають унікальну можливість провести день із топ-менеджером і побачити роботу компанії зсередини.

Марина Саприкіна, керівник Центру «Розвиток КСВ», зазначає: «Цей проект – про місток між дорослими і дітьми, бізнесом і школою, професією і мрією. У рамках проекту топ-менеджери проведуть день зі школярами, а школярі – проведуть свій день у компанії. Ми віримо, що цей проект надихне молодь вибирати свою професію свідомо».

Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко підкреслює: «У десятому класі підлітки замислюються про вибір професії. Кількість спеціальностей величезна, і перш ніж вирішити, ким бути, необхідно відверто і свідомо відповісти самому собі на питання: «Хто я є насправді?». Хочемо, щоб цей проект допоміг молоді зрозуміти себе і визначити мету, повірити у свої сили і рухатися вперед, бути щасливим у обраній професії».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися