Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 січня 2018, 14:18

Що очікувати від звіту про доходи CitiGroup

Очікується, що акції Citigroup Inc. будуть рости, оскільки компанія опублікує звіт про доходи за четвертий квартал до відкриття ринку у вівторок. Окрім доходів CITI, інвестори також пильно стежитимуть за будь-якими натяками на плани компанії цього року, оскільки республіканський Сенат наполягає на проведенні великої корпоративної податкової реформи цього року, повідомляє аналітичний відділ компанії Trade12.

Попередній звіт про доходи

Американська фінансова фірма минулого разу випустила свій квартальний звіт ще в жовтні. Акції Citigroup після виходу позитивного звіту про прибуток в третьому кварталі торгувалися на більш високому рівні. Citigroup повідомили про прибуток на акцію у розмірі 1,42$ за квартал, перевищивши очікуваний показник 1,32$.

За три місяці із закінченням у вересні 2017 року, компанія опублікувала 2-відсоткове зростання своєї виручки до $18, 17 млрд, перевищивши очікуваний аналітиками показник у розмірі $17, 89 млрд. Їх доход також був вищий в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року ($17, 76 млрд).

Citigroup також опублікували загальний прибуток у розмірі $4, 12 млрд, що на 8% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, коли компанія отримала прибуток у розмірі $3, 84 млрд. Потім компанія оголосила, що зростання компанії, а також сильний квартал, пояснюється збільшенням клієнтів, що призводить до росту доходів та інвестицій, а також зростанням, яке компанія змогла зареєструвати в кредитному секторі.

Що чекати від звіту за четвертий квартал

Очікується, що Citigroup опублікує прибуток на акцію у розмірі 1,19$, із зростанням на 4,4%, тоді як очікується, що їх доход складе 17,09$, що складе зростання в 0,5%.

Більшість інвесторів чекають у вівторок вранці отримати натяки відносно перегляду податків. Минулого місяця Citigroup заявили, що чекають доходу в розмірі біля $20 млрд в четвертому кварталі через масштабний перегляд податків.

Фінансові компанії, як очікується, публікуватимуть оптимістичні звіти про доходи, включаючи Citigroup, через ознаки поліпшення економіки, а також зростання процентних ставок, за підтримки загального позитивного прогнозу для фінансового сектора.

Отримуйте останні новини ринку і оновлення з оглядами  Trade12. Приєднуйтеся до форекс брокера, відкривайте торговий рахунок з Trade12.com вже сьогодні і примножуйте свій прибуток!

Джерело: Мінфін