Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2018, 16:30

Кращі студенти КНТЕУ захистили свої магістерські роботи у Райффайзен Банку Аваль

П’ять кращих студентів магістратури Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) захистили свої випускні кваліфікаційні роботи в Центральному офісі Райффайзен Банку Аваль.

Виїзний захист дипломів студентів-магістрів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» вже став доброю традицією в межах співпраці банку з цим провідним національним вищим навчальним закладом. Так само традиційно до складу екзаменаційної комісії разом із викладачами КНТЕУ увійшли керівники Райффайзен Банку Аваль, а також представник Національного банку України.

Випускники магістратури КНТЕУ не лише показали високий рівень володіння обраними темами, а й відповіли на додаткові запитання, поставлені банкірами.

Подібні програми дають можливість Райффайзен Банку Аваль запросити до співпраці найкращих випускників. У свою чергу, молоді фахівці дізнаються про практичні аспекти роботи фінансової установи, умови праці та програми розвитку персоналу.

Підтримка кращих навчальних закладів країни та освітніх заходів є частиною постійно діючої програми соціальної відповідальності Райффайзен Банку Аваль. Банк регулярно надає допомогу у проведенні лекцій та семінарів для студентів у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Херсоні, Житомирі та інших містах країни, а також ініціює та проводить власні освітні заходи, спрямовані на підвищення фінансової грамотності українців.

До того ж банк пропонує зацікавленим студентам вишів програму стажування, інформацію про яку розміщено на сайті Райффайзен Банку Аваль у розділі «Вакансії».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися