Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2018, 13:29

США допоможуть Україні у створенні Служби фінрозслідувань

Державне агентство США з протидії фінансовим злочинам (FinCEN) готове надавати допомогу Україні у створенні Служби фінансових розслідувань.

Державне агентство США з протидії фінансовим злочинам (FinCEN) готове надавати допомогу Україні у створенні Служби фінансових розслідувань.
Фото: zik.ua

Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

Відповідна домовленість була досягнута під час зустрічі глави Мінфіну Олександра Данилюка із заступником директора FinCEN Джамалом Ель-Гінді.

Під час зустрічі вони обговорили поточні питання у взаємодії Агентства з державними установами України та можливі майбутні вектори співпраці.

Джамал Ель-Хінді зазначив, що Агенство FinCEN задоволено співпрацею з Україною, зокрема з Державною службою фінансового моніторингу.

Він також додав, що активно слідкуватиме за процесом створення в Україні Служби фінансових розслідувань (СФР) — єдиного органу для боротьби з фінансовими злочинами проти держави.

Особлива увага була приділена питанню взаємодії СФР з іншими державними органами, зокрема з Державною службою фінансового моніторингу, для забезпечення ефективного процесу розслідування.

Варто зазначити, що раніше Міністерством фінансів України також було досягнуто домовленостей із Бюро з міжнародних питань боротьби з наркотиками та правопорядку Державного департаменту США та Міністерством фінансів Італії щодо організації навчань для майбутніх працівник СФР.

Коментарі - 3

+
0
SergValin
SergValin
15 січня 2018, 13:32
#
Ещё одна инстанция будет на бюджетном финансировании — радость-то какая!
+
0
Андрей Гуденко
Андрей Гуденко
15 січня 2018, 13:45
#
Давайте по честному: одну создали — одну/две ликвидировали
+
0
SergValin
SergValin
15 січня 2018, 13:51
#
А что-то ликвидировали разве?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися