Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 січня 2018, 15:26

Amazon досягне відмітки в $1 триліон

За словами провідної американської фінансової фірми JPMorgan Chase& Co, гігант електронної комерції в Сієтлі Amazon.com Inc незабаром може досягти відмітки в 1 трильйон доларів з точки зору ринкової вартості завдяки зростаючому ринку компанії, оскільки вона постійно розширює свої пропозиції і підприємства, повідомляє аналітичний відділ компанії Trade12.

JP Morgan підтвердили свій підвищений рейтинг Amazon і додали, що у компанії все ще є хороші перспективи зростання з точки зору бізнесу у сфері інтернет-реклами.

Інші аналітики також підвищили свою цільову ціну на акції американської компанії електронної комерції з попереднього цільового показника в розмірі від 1375 до 1385$. Акції Amazon торгувалися на відмітці 1,251.15$ в ході останньої торгової сесії в середу.

Попри те, що компанія володіє приблизно всього десятьма відсотками загальної частки ринку онлайн-реклами в Сполучених Штатах, частка ринку електронної комерції Amazon нині складає близько 42%. Зараз компанія відстає від Facebook і Google, які нині очолюють глобальну онлайн-рекламу.

Тільки минулого місяця Amazon змогли продати і доставити більше п'яти мільярдів продуктів через свою абонентську послугу Amazon Prime, яка доступна своїм споживачам за плату у розмірі 99$ доларів США в рік, а деяким клієнтам, особливо студентам і малозабезпеченим сім'ям, надаються знижки.

У своєму останньому квартальному звіті про прибуток і збитки Amazon, як і прогнозувалося, повідомили про збитки після ряду придбань, які компанія зробила за останній рік, включаючи придбання Whole Foods вартістю в $13, 7 млрд.

Минулого тижня акції Amazon виросли більш ніж на 6%, а чистий прибуток Amazon склав $109, 1 млрд, після того, як акції досягли 12-місячного максимуму, що привело до того, що загальна ринкова вартість компанії склала зростання майже в 57%.

Цього року компанія Amazon має намір розширювати свої пропозиції по продуктах, а також здійснити ряд придбань для розширення свого впливу.

Друга штаб-квартира компанії

Минулого року Amazon оголосили, що нині планують відкрити другу штаб-квартиру компанії, окрім нинішньої штаб-квартири в Сієтлі, де нині працює гігант електронної комерції.

Потім вони оголосили про свою зацікавленість в інших містах Сполучених Штатів, а також ростуть спекуляції про те, чи зможе компанія побудувати свою другу штаб-квартиру.

Проте, з'явилися останні повідомлення про те, що компанія нині веде переговори про оренду офісного приміщення площею в один мільйон квадратних футів у Бостоні, що призводить до спекуляцій про те, чи буде це місце другим офісом компанії. Звіти також показали, що компанія нині також веде переговори про оренду будівлі площею 500 000 квадратних футів.

Будьте в курсі новин ринку і оновлень з оглядами Trade12. Приєднуйтесь до форекс брокера, відкривайте торговий рахунок з Trade12.com вже сьогодні і збільшуйте свій прибуток.

Джерело: Мінфін