Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 січня 2018, 18:00

Народна оцінка допоможе кожному у виборі новобудови

Завершено онлайн-голосування – перша народна премія нерухомості REALT GOLDEN KEY-2017. Підсумки підбито, переможців визначено, золоті ключі й дипломи вручено. Тепер з'явилася можливість вибирати собі помешкання в житлових комплексах, які мають ключ довіри від людей.

Всі переможціREALT GOLDEN KEY-2017

Понад 5000 людей увійшло в народне журі. Оцінювалися шляхом голосування 107 житлових комплексів-новобудов Києва та передмістя від 51 забудовника. У 8 номінаціях переможцям вручено 24 ключі народної довіри.

В основних номінаціях визначалися кращі новобудови в економ, комфорт, бізнес і преміум класах. У недорогому сегменті житла перемогли по три житлові комплекси на лівому і правому берегах Києва. Перші премії – Варшавський мікрорайон і ЖК «Паркові Озера». Серед престижного житла – винятково правий берег. Перші премії – ЖК «Новопечерські Липки» і ЖК «Тетріс Холл».

У додаткових номінаціях оцінювалися важливі для потенційного покупця характеристики: архітектура, інфраструктура, співвідношення ціни-якості. Переможці – три ЖК передмістя (ЖК «Чайка», ЖК «Покровський», ЖК «Continent»), по три на лівому і правому берегах у Києві.

Перші премії – ЖК «RIVERSTONE» (архітектура), ЖК «Комфорт Таун» (інфраструктура), ЖК «Академ Парк» (ціна-якість).

У номінації «забудовник, гідний народної довіри», результат не став несподіванкою. Перемогли забудовники з багаторічним досвідом будівництва та великою кількістю збудованого житла. Ключі народної довіри отримали:

1. ХК «Київміськбуд».

2. Компанія «Інтергал-Буд».

3. Компанія «SG» (Stolitsa Group).

У ТОП-10 забудовників, яким довіряють, увійшли компанії:UDP, Укрбуд, KAN Development, Енергополь-Україна, Geos, ТММ, Ковальська Нерухомість.

Відзначимо забудовників, які отримали «в'язку ключів»:

– KAN Development – 3 ключі (ЖК «Комфорт Таун», ЖК «Тетріс Холл», ЖК «Паркове місто»);

– Stolitsa Group – 3 ключі (Варшавський мікрорайон, ЖК «Ліпінка», довіра забудовнику);

– ХК Київміськбуд – 2 ключі (ЖК «Вул. Новомостицька – вул. Замковецька», довіра забудовнику);

– Інтергал-Буд – 2 ключі (ЖК «Паркові Озера», довіра забудовнику);

– Укрбуд – 2 ключі (ЖК «Академ Парк», ЖК «Подол Градъ»).

На нашу думку, перша народна премія нерухомості REALT GOLDEN KEY-2017 пройшла успішно. Народне журі було активним і відповідальним. ЖК до голосування допускалися безкоштовно після перевірки. Ключ не можна було купити, тому нагороди стали заслуженими. Як зазначає організатор – портал REALT.UA, забудовники з гордістю і вдячністю отримували ключі народної довіри.

Народна оцінка визначила лідерів ринку нерухомості сьогодні. Саме ця оцінка допоможе іншим при виборі нерухомості завтра.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися