Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2018, 20:01

Найголовніше за вівторок: валютний прогноз на тиждень, кандидати на крісло Гонтаревої і пограбування сейфів

В перший робочий тиждень січня дилерам банків і клієнтам нудьгувати не довелося. Долар то падав на 23 копійки за день, то зростав на 17 копійок. Але девальваційні настрої зберігаються. 

Нацбанк розподілив подопічних на групи. Список

Комітет НБУ з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем 29 грудня 2017 року прийняв рішення №444 про розподіл банків на групи на 2018 рік.

Кращий голова НБУ. Хто повинен зайняти місце Гонтаревої

Національний банк почав 2018 рік без повноправного голови. У кріслі на Інститутській як і раніше залишається в.о. — Яків Смолій. Є ймовірність, що він затримається там, як мінімум, до кінця січня. 

«Київенерго» знизило тарифи на опалення і гарячу воду

З 31 грудня 2017 року знизилися тарифи на тепло і гарячу воду від ПАТ «Київенерго», яке обслуговує більшість киян.

НБУ попередив про новий спосіб крадіжки грошей з банківських сейфів

До НБУ звернувся слідчий відділ Шевченківського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області з інформацією про здійснення досудового розслідування викрадення із орендованих індивідуальних сейфів грошових коштів та цінностей.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
9 січня 2018, 23:13
#
В дополнение к главному за вторник…

Американская транснациональная компания, предоставляющая услуги проведения платежных операций Visa, закрыла обслуживание дебетовых карт с поддержкой Bitcoin.

В свою очередь, Microsoft перестала принимать биткоин в качестве оплаты за свои продукты. Впрочем, в компании утверждают, что это временный шаг, связанный с нестабильностью криптовалюты.

Провайдер международных переводов Transferwise сделал свои мультивалютные банковские счета доступными для частных клиентов и запустил новую дебетовую карту для платежей по всему миру. Таким образом компания позволит клиентам осуществлять платежи в 28 валютах.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися