Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 січня 2018, 11:41

Новий хардфорк мережі Ethereum відбудеться 19 січня 2018 року

У новому році на блоці № 4936270 в Ефірі відбудеться форк EtherZero.

У новому році на блоці № 4936270 в Ефірі відбудеться форк EtherZero.
Фото: medium.com

Що очікує користувачів Ефіру? 116 млн токенів ETZ, кожен з яких дорівнює одному ETH. В результаті хардфорка ідеологи проекту (20 розробників з різних країн) хочуть відщипнути від Ефіру 10% його капіталізації, яка сьогодні становить $69 млрд, повідомляє Hash Telegraph.

Автори форку вважають, що власники мастернод можуть заробляти більше: для створення ноди в новій мережі користувач повинен буде володіти 10 тис. ETZ.

При цьому 45% намайненних активів буде отримувати майнер, 45% буде спливати в гаманці господарів мастернод, 10% розробники планують використовувати для розвитку екосистеми.

Новий сервіс буде використовувати алгоритм Proof-of-Work, блоки розміром 2Mb (час створення блоку — 10 сек), систему миттєвих платежів і обіцяє нульову комісію. Поки що це вся інформація про форк EtherZero: розробники обіцяють розповісти більше в самий найближчий час.

Коментарі - 1

+
+4
Ukrmercy
Ukrmercy
1 січня 2018, 18:01
#
Тухлая идея, очень много нужно залочить. https://masternodes.online/ есть варианты и попроще. 45% прибыли мастернодам- очень уж много. С тем же успехом, могли бы дата-центр сделать на собранные деньги, т.е. практику мастернодов запустить на короткое время- вышло такое же ico, только без обязательств и было бы привлекательно и для майнеров. Сложность сети такая же как у эфира, а заработок в пуле меньше- нонсенс. И это всё без решения scalability проблемы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися