Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 грудня 2017, 16:46

Андрій Стріхарській подарував свято жителям «Осокорків»

Андрій Стріхарській, голова наглядової ради девелоперської компанії СТАТУС ГРУП, відвідав відкриття новорічної ялинки на дачному масиві «Осокорки» в Дніпровському районі Києва.

На святковому заході «Новорічні вогні Осокорків», яке пройшло на вулиці Маслівка, зібралися всі від малого до великого. Андрій Стріхарській не в перший раз відвідує мікрорайон — проводи старого року разом з жителями «Осокорків» вже стали традицією для СТАТУС ГРУП.

Подарункові набори з солодощами та канцелярією отримали всі діти, які прийшли на свято. Андрій Стріхарській вручав подарунки особисто і намагався приділити увагу кожній дитині.

«Мені хочеться, щоб в дитинстві малюків було побільше приємних моментів, радісних подарунків і щоб Новий рік не переставав їх дивувати. Саме тому ми разом з усією компанією СТАТУС ГРУП намагаємося зробити свято яскравішим», — зізнався Андрій Стріхарській.

Голові наглядової ради девелоперської компанії СТАТУС ГРУП це дійсно вдалося — подарунки порадували всіх присутніх біля новорічної ялинки.

«Ми не в перший раз приїжджаємо на „Осокорки“ на відкриття ялинки. Такі новорічні традиції в компанії СТАТУС ГРУП завжди шанують », — поділився Стріхарській.

СТАТУС ГРУП приділяє особливу увагу соціальним заходам в Дарницькому районі Києва, адже саме тут знаходиться більшість об'єктів, побудованих компанією — ЖК «Статус Град», ЖК «Рів'єра» і «Рів'єра-2» і клубний будинок «Sky River».

Коментарі - 1

+
0
0xFF
0xFF
29 грудня 2017, 18:10
#
Ай маладєц!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися