Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 грудня 2017, 14:54

Нова навігація Tesla випередить існуючу на світлові роки — Маск

Tesla переробляє свій підхід до автомобільної навігації і розгорне «капітальну перебудову» системи на початку 2018 року.

Tesla переробляє свій підхід до автомобільної навігації і розгорне «капітальну перебудову» системи на початку 2018 року.
Фото: telematicsnews.info

Про це заявив засновник компанії Ілон Маск. Він додав, що оновлення випередить існуючу систему «на кілька світлових років», повідомляє Хайтек.

Ілон Маск відповів на твіт одного з власників Tesla, який зазначив, що за три роки володіння автомобілем він бачив тільки одне оновлення навігаційних карт, і навіть воно до моменту випуску вже застаріло.

Відповідь Маска передбачає, що Tesla думає не про просте оновленні карт з більшою регулярністю. Напевно, компанія розробляє абсолютно нове навігаційне програмне забезпечення і буде переглядати роботу всіх систем автомобіля.

Поточна навігаційна програма Tesla практично не відрізняється від звичних Google-карт на смартфоні. Єдина відмінність — на картах електромобілів відзначено розташування зарядних пристроїв. Практично всі власники Tesla зазначають, що навігація — це, м'яко кажучи, не найсильніша сторона їх електрокара.

Однак слабка навігація — не єдина проблема Tesla. Раніше робітники анонімно розповіли агентству Reuters, що на «парковці», де чекають ремонту електрокари, що тільки що зійшли з конвеєра, стоїть близько двох тисяч автомобілів з серйозними недоліками.

За словами робітників, двері цих машин не закриваються, сидіння не зрушуються, а в салон просочується вода.

Коментарі - 2

+
0
patras
patras
25 грудня 2017, 16:55
#
«По словам рабочих, двери этих машин не закрываются, сиденья не сдвигаются, а в салон просачивается вода.» — по-моему это они о тавриях рассказали… только у таврий с навигацией получшн будет.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
26 грудня 2017, 10:25
#
В Киеве чувак купил новую Тесла, только не седан а в виде кроссовера за 250 000, поездил 2000 км и отдал обратно салону
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися