Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2017, 11:31

Hyperloop One встановила новий рекорд швидкості руху. Відео

Компанія Virgin Hyperloop One встановила новий рекорд швидкості руху капсули Hyperloop в своєму випробувальному центрі DevLoop.

Компанія Virgin Hyperloop One встановила новий рекорд швидкості руху капсули Hyperloop в своєму випробувальному центрі DevLoop.
Фото: tecnoblog.net

Під час третьої фази тестів була досягнута швидкість 387 км/год. Для порівняння, попередній рекорд швидкості, встановлений компанією, становив 310 км/год, повідомляє ITC.

При досягненні такого результату тестова капсула рухалася всередині вакуумного циліндра з тиском, зниженим до 0,0002 атмосфер. Такий тиск еквівалентно тиску повітря на висоті 61 км над рівнем моря.

Додатково повідомляється, що останні грудневі тести примітні не тільки досягненням нового рекорду швидкості. Вони також включали перевірку ряду нових систем і агрегатів, включаючи новий повітряний шлюз, що дозволяє капсулі переміщатися між вакуумною трубою і ділянками з нормальним тиском.

Також тестувалися нові системи управління та харчування, електромотор, система магнітної левітації, система підвіски капсули.

Кінцевою метою тестів є створення транспортної системи, здатної перевозити пасажирів за допомогою системи вакуумних тунелів на великі дистанції з високою швидкістю.

Коментарі - 2

+
0
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
24 грудня 2017, 12:24
#
А ведь обещают к одному Маху добраться. Вроде сейчас просто слишком короткий участок. Подождём-поглядим.
+
0
Александр Усик
Александр Усик
24 грудня 2017, 19:53
#
Головне, щоб гальма надійно працювали)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися