Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 грудня 2017, 13:19

Тест нової відеокарти Nvidia Titan V в майнінгу криптовалют

Для майнінгу біткоіна споживчі відеокарти вже давно не підходять, але для видобутку інших криптовалют, як показала недавня ситуація з дефіцитом останніх моделей, дуже навіть підходять.

Для майнінгу біткоіна споживчі відеокарти вже давно не підходять, але для видобутку інших криптовалют, як показала недавня ситуація з дефіцитом останніх моделей, дуже навіть підходять.
Фото: nvidia.com

Відразу ж після анонса першої споживчої відеокарти Nvidia Titan V покоління Volta багато хто почав задаватися питанням щодо потенціалу нової графічної архітектури виробника в майнінгу.

І ось зараз хлопці з BBT Carter підготували відповідний влог, що дає відповідь на питання, чи можна використовувати Nvidia Titan V для майнінгу криптовалют, повідомляє ITC.

Повне відео, яке крім самих тестів продуктивності Nvidia Titan V в ПО для майнінгу різних криптовалют включає, розпакування, установку в ПК і інші підготовчі процедури.

Варто зазначити, що майніти починають з 25:00. Втім, бажаючі можуть знайти в описі до відео список, де всі ключові дії розписані по часу. Там же можна знайти повні відомості про конфігурацію системи, яка використовувалась командою BBT Carter для тестів.

Судячи з цих перших тестів, продуктивність нерозігнаної Nvidia Titan V у видобутку криптовалюти Ethereum становить близько 70 MH/s «в сплячому режимі» при енергоспоживанні всієї системи 213 Вт і 50% від пікового TDP відеокарти.

Це приблизно вдвічі вище показника AMD Radeon RX Vega 64, яка видає близько 43 MH/s при більш високому показнику енергоспоживання.

При видобутку Zcash продуктивність досягала 754 SOL при енергоспоживанні всієї системи 229 Вт. При цьому криптовалюту Monero карта дозволяє добувати з продуктивністю в 1224 H/s при загальному енергоспоживанні 155 Вт. Для lbryCoin і Vertcoin показники становлять відповідно 687 MH/s і 88,7 MH/s.

З підвищенням робочої частоти Nvidia Titan V продуктивність при видобутку Ethereum і Monero підскочила до 77 MH/s і +1418 H/s відповідно.

У режимі подвійного видобутку Ethereum і Decred карта видає продуктивність 66 MH/s/2219 MH/s при загальному енергоспоживанні системи 288 Вт.

І якщо Nvidia Titan V через свою високу ціну ($3 000), ймовірно, не зацікавить майнерів, то більш доступні ігрові моделі, на жаль для геймерів, цілком можуть сподобатися.

Коментарі - 1

+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
16 грудня 2017, 14:47
#
Майнить биток видеокартами… новыми… странные тесты. ASIC давно обошел по показателям видяхи
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися