Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 17:40

Стабільність Індустріалбанку знову отримала підтвердження

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку на рівні uaA- з прогнозом «стабільний».

Стабільний прогноз свідчить про відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу банку в наступному році, а також підтверджує високу кредитоспроможність і фінансову стійкість банку. Рішення Рейтингового комітету агентства було прийнято на засіданні, яке відбулося 8 грудня 2017 р.

Індустріалбанк співпрацює з національним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» з 2009 року. Рейтинг uaА- з прогнозом «стабільний» було присвоєно Індустріалбанку в травні 2016 і підтверджений в грудні 2016 року, а потім в червні і тепер в грудні 2017 року. Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

«У цьому році ми пройшли злиття з Експрес-Банком і продовжуємо розвиток, зміцнюючи позиції на ринку і зберігаючи високу репутацію у клієнтів. Тому чергове підтвердження рейтингу на рівні «uaA-» — це ще одна оцінка надійності, стійкості Індустріалбанку та доказ продуманої фінансової політики, яку ми ведемо більш 27 років », — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

При підтвердженні кредитного рейтингу агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність Індустріалбанку за II і III квартали 2017 р. Рішення рейтингового комітету агентства можна подивитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися