Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 8:59

«Зимова Країна на ВДНГ» стає територією зручних розрахунків без готівки — з Mastercard і Ощадбанком

Відвідувачі парку зимових розваг зможуть розраховуватись безготівково в зонах розваг, на фудкортах і ярмарку, а також придбати Комплексний квиток – денний абонемент на зимові розваги зі знижкою

Традиційний парк зимових розваг «Зимова Країна на ВДНГ», що вже в суботу стартує на території Національного комплексу «Експоцентр України», цього року підготував технологічне оновлення. Завдяки Mastercard та Ощадбанку локації «Зимової Країни на ВДНГ» прийматимуть до оплати банківські картки: безготівково можна буде оплатити розваги, розрахуватись на фудкортах, придбати подарунки й сувеніри. Ощадбанк забезпечує торговців «Зимової Країни на ВДНГ» POS-терміналами для здійснення безготівкових розрахунків. Крім цього, банк створив зону самообслуговування, облаштовану інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карток. Офіційне відкриття фестивалю відбудеться 16грудня 2017 року, триватиме він до 14 січня 2018 року.

«Зимова Країна на ВДНГ» відкриває близько двадцяти класних зон для розваг і відпочинку, у тому числі абсолютно унікальних нових! А нашій команді хотілося б зробити ваше дозвілля на ВДНГ якомога комфортнішим. Оплата банківськими картами заощаджує час та спрощує доступ до розваг, щоб з максимальним задоволенням проводити час з рідними та друзями», — зауважив Євген Мушкін, керівник ВДНГ (Національний комплекс «Експоцентр України»).

Гості, які не мають із собою платіжної картки, зможуть прямо на місці без документів придбати в будь-якому інфоцентрі ВДНГ миттєву безконтактну картку Mastercard від ВДНГ і Ощадбанку в спеціальному дизайні. Поповнювати її можна у Зоні продажу та поповнення карток, яка діятиме у павільйоні з теплим фудкортом «Баварський Двір» та у відділенні Ощадбанку, що розташоване поряд із входом на ВДНГ. Для розрахунку карткою достатньо лише піднести її до терміналу на локації й дочекатись звукового сигналу. Карткою можна зручно та швидко розраховуватись не лише на ВДНГ, а й у торгових точках по всій території України.

«Святковий відпочинок – це безцінний час, який не варто витрачати на черги. Упродовж усього року ми запускали smart-рішення, покликані зробити оплати в різних сферах життя містян зручнішими. І завершуємо цей плідний рік створенням можливостей для того, аби ніщо не заважало святковому настрою. Ми раді, що разом з нашими партнерами отримали змогу подарувати ще більше комфорту і веселощів всім гостям «Зимової Країни на ВДНГ», адже з Mastercard ти отримуєш більше», — відзначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії.

Миттєві картки також дадуть змогу відвідувачам скористатись спеціальною послугою – «Комплексний квиток». З нею гості «Зимової Країни на ВДНГ» зможуть підключити денний абонемент для відвідування практично усіх локацій парку розваг зі знижкою понад 40%. Скористатись послугою «Комплексний квиток» можна лише з миттєвими картками від ВДНГ, Mastercard і Ощадбанку, підключивши її в інфоцентрі ВДНГ. Тим, хто оплатив розваги чи придбав Комплексний квиток, під час відвідування обраної локації достатньо піднести картку до терміналу – стільки ж разів, за скількох осіб вони оплачені.

«Безготівковий простір на одному з найбільш культурно-інноваційних майданчиків країни стає реальністю і яскравим прикладом розвитку Києва в напрямі Smart City. Влітку ми відкрили на ВДНГ відділення самообслуговування, тепер разом з партнерами створюємо територію без готівки в рамках масштабного проекту «Зимова Країна на ВДНГ» для комфортного святкового відпочинку киян та гостей столиці. Це черговий внесок Ощаду в побудову cashless economy в Україні. Ми готові впроваджувати цей досвід і в інших містах», — наголосив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

На всій території парку розваг відвідувачі матимуть змогу розрахуватись картками різних платіжних систем та банків. Безконтактні оплати доступні лише для карток Mastercard, у тому числі – для розрахунку картками Mastercard за допомогою мобільних NFC-гаманців (Android Pay, Ощад PAY та інших). На фудкортах і теплому ярмарку «Корпорація подарунків» буде також доступна можливість розрахуватись готівкою.

Проект реалізований в рамках Меморандуму про тристоронню співпрацю, підписаного ВДНГ, Ощадбанком та Mastercard у липні цього року.

Для зручності відвідувачів виставкового центру поряд із центральним входом ВДНГ у липні відкрилось перше в системі Ощадбанку відділення самообслуговування. Тут працюють два інформаційно-платіжні термінали, банкомат та телефон швидкого зв’язку з контакт-центром банку. У відділенні можна поповнювати карткові рахунки, здійснювати грошові перекази, оплачувати комунальні та інші послуги, робити страхові та благодійні внески тощо.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися