Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2017, 14:09

Ощадбанк змінює графік роботи на вихідні

Ощадбанк переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку згідно з Постановою Національного банку України від 11 вересня 2017 року №89.

Ощадбанк переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку згідно з Постановою Національного банку України від 11 вересня 2017 року №89.
Фото: biz.censor.net.ua

Постанова передбачає зміну номерів клієнтських рахунків з метою впровадження нових міжнародних стандартів.

«Це забезпечить підвищення прозорості, надійності, безпеки банківської системи України загалом та якості послуг для клієнтів зокрема», — йдеться в повідомленні банку.

Фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні. Відповідно буде змінено графік роботи відділень.

Зміни торкнуться частини мережі відділень, що зазвичай працюють у вихідні дні: в суботу та неділю 16 — 17 грудня відділення будуть працювати в режимі консультацій. Комунальні та всі інші платежі (за виключенням платежів за кредитом) Ви зможете провести в інформаційно-платіжних терміналах та «Ощад 24/7».

Для Києва додатково прийнято рішення про продовження часу роботи відділень 18, 19 та 20 грудня на 1 годину для можливості оплатити комунальні послуги за пільговими тарифами (по 20.12.2017 включно).

Банк заздалегідь попереджає клієнтів про зміну номерів рахунків:

— юридичним особам будуть надіслані письмові повідомлення з інформацією про порядок дій;

— фізичних осіб буде проінформовано за допомогою оголошень у відділеннях; відповідну інформацію буде розміщено на офіційному сайті, на ФБ-сторінці та у веб-банкінгу «Ощад 24/7» та надіслано SMS-повідомленням.

Від клієнтів – фізичних осіб зміна номерів рахунків не потребує додаткових дій. Усі договірні умови окрім реквізитів рахунку залишаються без змін.

У вказаний період 16-17 грудня 2017 року операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень.

Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі. Можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів «Ощад 24/7» у частині перегляду залишків по поточних, кредитних та депозитних рахунках та проведення операцій з ними.

Банк рекомендує клієнтам запланувати проведення необхідних платежів чи переказів до 15 грудня (включно). З 18 грудня (понеділок) всі відділення Ощадбанку та система «Ощад 24/7» будуть працювати в стандартному режимі.

Коментарі - 3

+
+17
AleksandrBank
AleksandrBank
11 грудня 2017, 14:20
#
Ждите очередей в Ощаде выходящие на улицы
+
+12
Эдуард Королев
Эдуард Королев
11 грудня 2017, 17:41
#
Нечего ждать в том отделении, что рядом со мной они были всегда, только пенсионеры получают пенсию сразу очередь на улицу…
+
+5
AleksandrBank
AleksandrBank
12 грудня 2017, 12:03
#
А сейчас все квитанции получат, и будут в конце недели в будни очередь занимать с 07,00 утра, чтоб успеть заплатить
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися