Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2017, 12:14

Криптовалюта ефір в числі трендів, які змінюють світ — Goldman Sachs

Інвестиційний банк Goldman Sachs визначив головні ринкові тренди найближчого майбутнього, які можуть змінити світ.

Інвестиційний банк Goldman Sachs визначив головні ринкові тренди найближчого майбутнього, які можуть змінити світ.
Фото: crypto-space.com

Окремий пункт списку присвячений криптовалюті ефір, яка, на думку аналітиків банку, більш перспективна, ніж біткоін, повідомляє Хайтек.

Бум криптовалют в 2017 році привів до рекордного зростання не скільки біткоіна, скільки криптовалют на платформі Ethereum. За рік курс ефіру виріс на 5 700%, в той час, як біткоіна — приблизно на 1 400%.

Варто відзначити, що в список трендів увійшли технології з різних галузей — від фінансів до обчислювальних систем і харчових продуктів. Автори збірки зазначили, що багато явищ існують вже давно, але саме в найближчим часом вийдуть на пік популярності.

Так, технологія розпізнавання облич зародилася ще в 1960 роки, а вегетаріанські бургери давно подають в якості альтернативи м'ясу. Однак за цей час технологія розпізнавання облич удосконалилася, а експерименти з штучним м'ясом стали більш масовими, так як в світі зріс попит на білкові продукти.

Goldman Sachs також робить ставку на кіберспорт. Змагання з комп'ютерних ігор не тільки привертають велику аудиторію, але і непогано окупаються. Очікується, що в 2017 році обороти киберспортівной індустрії зростуть на 41%.

Також Goldman Sachs включив в список квантові комп'ютери і створення цифрових близнюків — віртуальних моделей реальних систем, на яких можна випробувати нові технології або методики. Автори зазначили, що цифрові копії використовувалися NASA ще в період активного освоєння космосу.

Два пункти списку присвячені фінансовим трендами, а саме альтернативній ставці за ризик і спеціалізованим компаніям за цільовими злиттям і поглинань (SPAC).

«Хоча ці продукти і платформи з'явилися давно, зараз в їхньому розвитку настав переломний момент. Вони стають все більш зручними і доступними і отримують все більш широке застосування», — цитує аналітиків Bloomberg.

Коментарі - 1

+
0
Свободный экономист
Свободный экономист
10 грудня 2017, 17:14
#
Это между прочим госка Штатовская.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися