Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2017, 11:37

Bank of America отримав патент на систему автоматичного обміну криптовалют

Фінансовий конгломерат Bank of America запатентував систему автоматичного обміну цифрових валют, йдеться на сайті USPTO.

Фінансовий конгломерат Bank of America запатентував систему автоматичного обміну цифрових валют, йдеться на сайті USPTO.
Фото: escapeartist.com

У документі описується механізм обміну однієї криптовалюти на іншу, при цьому всі необхідні дані про курси будуть завантажуватися з зовнішніх джерел, повідомляє Forklog.

Система складається з трьох частин: аккаунт користувача, на якому зберігаються його цифрові активи, і два інкасо-рахунки для здійснення обміну, що належать оператору.

«Щодня організації можуть обробляти велику кількість фінансових транзакцій. У міру розвитку технологій операції з використанням криптовалют набувають все більшого поширення, внаслідок чого система обміну валют і криптовалюта може бути затребувана низкою компаній», — йдеться в документі.

Також в патенті описується механізм відстеження потенційно незаконних угод. Зокрема, кожної транзакції система буде привласнювати індекс ризику, який складається на основі розміру переказу і будь-якій іншій доступній інформації. Транзакції, визнані нелегальними, будуть автоматично відхилятися.

Варто зазначити, що в серпні Bank of America подав три нові патентні заявки в області блокчейна. Крім того, в 2014 році банк подав заявку на «систему оповіщення про підозрілу кріптовалютну активність», а на початку 2016 року повідомлялося ще про порядок 20 аналогічних документів, з яких, наскільки відомо, до Бюро по патентах і товарних знаків дійшли тільки десять.

Коментарі - 4

+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
10 грудня 2017, 12:52
#
«подозрительная криптовалютная активность» — это круто…

А разве бывает не подозрительная?
+
0
Свободный экономист
Свободный экономист
10 грудня 2017, 23:52
#
Наверное, если это государственная криптовалютная активность.

Остальная даже некриптовалютная активность граждан выше маленькой зарплаты уже по умолчанию преступление в таких странах.
+
0
Свободный экономист
Свободный экономист
10 грудня 2017, 23:51
#
Коллеги, это же конгениально! Вот теперь заживем, когда можно будет крипту менять.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 грудня 2017, 11:45
#
Забыли добавить существенную деталь — на другую крипту…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися