Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 грудня 2017, 16:07

Криптобіржа Bitfinex буде відстоювати свою репутацію в суді

Представники Bitfinex не мають наміру сидіти склавши руки, поки в Твіттері розпускаються чутки, які негативно впливають на репутацію однієї з найбільших криптобірж в світі.

Представники Bitfinex не мають наміру сидіти склавши руки, поки в Твіттері розпускаються чутки, які негативно впливають на репутацію однієї з найбільших криптобірж в світі.
Фото: politeka.net

Для захисту репутації і початку процесу проти недоброзичливців Bitfinex вдалася до послуг міжнародної юридичної компанії Steptoe & Johnson, повідомляє HashTelegraph.

Представники біржі мають намір «належним чином» відповісти на пред'явлені звинувачення, а зробити це можна тільки подавши позови проти тих, хто поширює інформацію яка не відповідає дійсності.

«Всі зроблені цими людьми заяви є брехнею і були зроблені з однією метою — посіяти паніку серед криптокористувачів. Наша компанія має намір вжити заходів проти цього розповсюджувача чуток і його пособників», — каже адвокат Bitfinex Стюарт Хегнер.

Напевно, мова йде про користувача Bitfinex'ed, який звинуватив біржу в тому, що вона продає активи Tether, не забезпечені реальними доларами і повідомив, що Bitfinex може повторити «успіх» японської біржі MtGox, яка закрилася, оголосивши себе банкрутом.

Проте Bitfinex'ed не боїться судового розгляду. Він вважає, що реакція біржі — це просто спроба зберегти обличчя: компанія почне подавати позови, а потім як би забуде про їхнє існування.

«У минулому Bitfinex вже подавала свідомо програшні позови, не маючи наміру доводити їх до кінця», — сказав він і як приклад навів справу Bitfinex проти Fargo.

Коментарі - 2

+
+12
Qwerty1999
Qwerty1999
9 грудня 2017, 19:35
#
«Все сделанные этими людьми заявления являются ложью и были сделаны с одной целью — посеять панику среди криптопользователей. Наша компания намерена принять меры против этого распространителя слухов и его пособников»,— говорит адвокат Bitfinex Стюарт Хегнер.

А ведь чего проще — публично показать обеспечение в виде долларов США…
Судебные иски денег не добавят.
+
0
Свободный экономист
Свободный экономист
9 грудня 2017, 21:34
#
Ну стоит там только посмотреть на историю основателя этой адвокатской фирмы (мин.обороны Штатов который и почему его отправили в отставку).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися