Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 грудня 2017, 15:54

Перший Rolls-Royce Phantom виставлять на торги. Фото

Компанія Rolls-Royce має намір продати перший зійшовший з конвеєра екземпляр седана Phantom нового покоління на аукціоні.

Компанія Rolls-Royce має намір продати перший зійшовший з конвеєра екземпляр седана Phantom нового покоління на аукціоні.
Фото: infocar.ua

Торги відбудуться в кінці січня наступного року в рамках «Зимового фестивалю вина», що проходить в американському місті Нейплс, штат Флорида. Гроші, виручені з продажу, спрямують на благодійність, повідомляє InfoCar.

Перший «Фантом» — це версія зі стандартною колісною базою, в темно-фіолетовому кольорі і з білим шкіряним інтер'єром. На порогах автомобіля встановлена ​​табличка, що підтверджує, що це перший екземпляр моделі, який був побудований спеціально до фестивалю.

Разом з машиною покупець отримає шестилітрову пляшку вина, підготовлену до цього заходу виноробнею Alpha Omega з каліфорнійської долини Напа, а також тур до виноградників компанії.

Rolls-Royce Phantom дебютував влітку цього року. Автомобіль отримав адаптивну пневматичну підвіску, повнокероване шасі і 6,75-літровий 12-циліндровий твін-турбо мотор, який видає 571 силу і 900 Нм крутного моменту.

Вартість «Фантома» в Великобританії складає мінімум 350 тисяч фунтів стерлінгів ($470 000). Скільки планується виручити за машину на торгах, не уточнюється.

Коментарі - 1

+
+15
ballistic
ballistic
9 грудня 2017, 20:57
#
«Перший Rolls-Royce Phantom» — це далеко не те саме, що й "перший зійшовший з конвеєра екземпляр седана Phantom нового покоління".
Редактору-студенту чергова двійка. :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися