Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2017, 12:41

5 регулярних онлайн-платежів, які вам потрібно налаштувати вже сьогодні

Наближення зимових свят впливає і на нас. Тому разом із компанією Easypay ми вирішили поділитися переліком п’яти регулярних онлайн-платежів, які потрібно налаштувати вже сьогодні, щоб встигнути стати трішки кращими та щасливішими ще у цьому році.

1. Оплата мобільного зв’язку

Ви можете уявити себе без мобільного зв’язку? Ми – ні. Тому вважаємо, що таку важливу справу, як своєчасне та регулярне поповнення мобільного рахунку просто необхідно автоматизувати. 2 хвилини вашого часу, банківська картка, заповнення форми і вуаля – ви ніколи не потрапите у ситуацію, коли гроші на мобільному рахунку закінчаться у найвідповідальніший момент.

Лайфхак: У кабінеті користувача на Easypay.ua можна вказати, щоб автоматичне поповнення мобільного відбувалося у момент, коли баланс на мобільному рахунку опускається нижче певної суми.

2. Комунальні платежі

Здається, з оплатою комунальних послуг все просто: зробив це вчасно – не маєш клопоту до наступного місяця. Але давайте будемо відвертими – часто ця рутинна задача забирає купу сил і енергії, а тому її хочеться відкласти на потім. На щастя, налаштувати регулярну щомісячну оплату комунальних послуг через інтернет зовсім просто. По-перше, це швидко. По-друге, безпечно. По-третє, ви заощаджуєте на комісії банку. А отже, економите не лише свій час, а й кошти. Полегшіть власне життя вже сьогодні: налаштуйте шаблони платіжок, вкажіть реквізити банківської картки та час, коли щомісяця автоматично здійснювати оплату, і будьте спокійні.

Продовження статті читайте на сторінці спецпроекту Finаnce.ua та Easypay.

Коментарі - 3

+
+53
Маргарита Горбунова
Маргарита Горбунова
6 грудня 2017, 15:48
#
Ээээ… коммуналка то разная приходит
+
0
ballistic
ballistic
6 грудня 2017, 23:28
#
Про тарифи ні в статті, ні на сайті Easypay ані слова.
А якщо тарифи непрозорі, то варто чекати підвоху.
+
+75
ballistic
ballistic
6 грудня 2017, 23:40
#
"Лайфхак: У кабінеті користувача на Easypay.ua можна вказати, щоб автоматичне поповнення мобільного відбувалося у момент, коли баланс на мобільному рахунку опускається нижче певної суми."
— це просто мрія ОПСОСів, щоб в усіх абонентів так було.
Але для абонентів це дуже шкідлива порада.

Наприклад в роумінгу можна легко попасти на «неочікувані витрати». Якщо баланс має ліміт, то витрати зупиняться. А якщо баланс автоматично буде поповнюватись, то витрати зупиняться лише коли на картці закінчаться всі гроші.
Аналогічний кейс може бути у абонентів, які мають пакетні тарифи (зараз у більшості таке). Коли пакет закінчиться, то вмикається драконівський тариф.
Тому краще мати обмежений баланс, а поповнювати вручну, коли це реально необхідно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися