Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2017, 12:52

Finance.ua та EasyPay розповідають, як економити гроші і час за допомогою онлайн-платежів

Цього року Finance.ua регулярно пише про те, як економити, користуючись фінансовими послугами. Сьогодні за підтримки компанії EasyPay сайт запускає спецпроект про онлайн-платежі.

У серії статей читачам покажуть, які послуги вигідно оплачувати карткою в інтернеті, як платити безпечно і зручно, як захиститися від шахраїв і як діяти в непередбачених ситуаціях.

Електронна система платежів EasyPay, разом з якою були підготовлені ці статті, дозволяє оплачувати сотні послуг в інтернеті. Компанія працює в Україні 10 років, активно стежить за новинками у сфері фінтеху і накопичила великий досвід, яким ділиться з читачами Finance.ua.

Перші матеріали — уже в новому розділі easypay.finance.ua.

EasyPay — система прийому платежів, працює на ринку України з 2007 року. — Система EasyPay комбінує онлайн- та офлайн-інструменти оплати: готівку, картку будь-якого банку України, електронний гаманець та мобільні гроші. Компанія розвиває мережу платіжних терміналів і сайт easypay.ua.

2016 року у щорічній премії PaySpace Magazine Awards компанія отримала Gold у номінації найкращий провайдер платіжних терміналів, Silver у номінації найкращий платіжний сервіс з переказу грошей з картки на картку, Bronze у номінації найкращий сервіс онлайн-платежів.

Коментарі - 1

+
0
Pidgirna2
Pidgirna2
12 грудня 2017, 15:22
#
Очень удобно выплачивать счета онлайн! много положительных моментов, доступность, экономия времени, комиссия минимальна. плачу за газ через https://easypay.ua/utility/communal-kyiv-1
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися