Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2017, 14:34

Завантажте Raiffeisen Pay — розраховуйтеся дотиком мобільного

Райффайзен Банк Аваль запропонував своїм клієнтам – власникам карток Visa новий сервіс – мобільний гаманець Raiffeisen Pay.

Відтепер платіжні картки клієнта можуть бути доступні прямо у смартфоні, а для оплати покупок достатньо лише доторкнутися мобільним телефоном до платіжного терміналу, що підтримує безконтактні платежі.

Скористатися новим сервісом легко:

  • безкоштовно завантажуйте додаток із Play Market;
  • увійдіть, використавши свій логін і пароль для «Райффайзен Онлайн», – усі картки Visa, доступні для здійснення безконтактних платежів, автоматично синхронізуються з Raiffeisen Pay*;
  • оплачуйте покупки в один дотик мобільного.

Користуватися додатком Raiffeisen Pay не лише зручно, а й безпечно: всі розрахунки можливі лише за умови введення ПІН-коду або мають бути підтвердженні відбитком пальця (якщо ця функція є у смартфоні). Усі дані карток зашифровано та захищено від сторонніх.

Завантажуйте мобільний додаток та розраховуйтесь одним дотиком мобільного!

*Raiffeisen Pаy може бути встановлений на мобільні телефони з вбудованим модулем NFC, що функціонують під управлінням операційної системи Android версії 4.4 або більш нової версії та наведені у переліку Approved Devices Міжнародної платіжної системи Visa International. Додаток може бути активований клієнтом АТ «Райффайзен Банк Аваль» – держателем платіжної картки Міжнародної платіжної системи Visa International, який є користувачем Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн».

Коментарі - 1

+
0
DimOne
DimOne
3 квітня 2019, 10:21
#
Приложения нет в Play market!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися