Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2017, 9:57

ПриватБанк вимагає порушити кримінальні виробництва проти авторів судових підробок

ПриватБанк подав заяву в Соборне відділення поліції в Дніпропетровській області з вимогою порушити кримінальне виробництво за виявленими банком фактами надання невстановленими особами в суд позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами банку.

ПриватБанк подав заяву в Соборне відділення поліції в Дніпропетровській області з вимогою порушити кримінальне виробництво за виявленими банком фактами надання невстановленими особами в суд позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договора
ПриватБанк вимагає порушити кримінальні виробництва проти авторів судових підробок/Фото: rbc.ua

Згідно із повідомленнім банку, 23 листопада під час здійснення моніторингу сайту «Судова влада України» був виявлений факт подання від імені ПриватБанку в Господарський суд Дніпропетровської області трьох позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами.

У банку заявили, що зазначені позовні заяви були подані невстановленими особами, без відома ПриватБанку і при відсутності необхідних дозволів і уповноваження. У зазначених вище судових справах, позовні заяви були оформлені начебто від ПриватБанку і представлені в суд за підписом начебто співробітника фінустанови.

«Аналогічні обставини про підробку від імені ПриватБанку позовних заяв та подання їх до господарських судів також було зафіксовано в інших містах України», — відзначили в банку.

Коментарі - 2

+
0
Цой Жив
Цой Жив
30 листопада 2017, 10:45
#
Цікаво… А як схема працює? Як вигодонабувач отримує своє? В кого які думки з цього приводу?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 листопада 2017, 11:43
#
Например, как вариант — блокировать работу предприятий-конкурентов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися