Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2017, 16:40

Райффайзен Банк Аваль провів бізнес-саміт у Львові

Традиційний бізнес-саміт Райффайзен Банку Аваль для корпоративних клієнтів та партнерів відбувся у Львові.

«На свій щорічний захід ми запросили клієнтів та партнерів, з якими ми прожили цей рік, щоб почути їхні відгуки про нашу роботу і напрацювати певні орієнтири на 2018 рік», — зазначив Сергій Бойко, регіональний директор Львівської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль.

Учасниками панельних дискусій форуму стали представники банку, держаних органів влади, експерти та підприємці. Цього року лейтмотивом заходу, який мав назву «Майбутнє творимо сьогодні», була тема роботи компаній в умовах покращення економічної ситуації в країні.

«Дуже багато людей зараз, які впливають на події, згуртовані навколо пришвидшення зростання економіки. Ми це бачимо і в нашому банку, і у наших клієнтів. Але попереду багато роботи. І головна наша робота — це кооперація та партнерство. Таким чином, ми можемо досягати більшого, ніж сьогодні маємо», — підкреслив під час заходу Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль.

Позитивний прогноз щодо розвитку економіки країни надав і заступник голови Національного банку України Дмитро Сологуб. У своєму виступі він акцентував на необхідності продовження структурних реформ.

Під час бізнес-саміту виступив також Павло Шеремета, український економіст, перший декан Києво-Могилянської бізнес-школи та міністр економічного розвитку і торгівлі України (у 2014 році).

Серед тем, які обговорювали учасники форуму, — розвиток ІТ-технологій в банківській системі. «Банки після проведення антикризових заходів тепер інвестують масово в інновації саме цифрові з тим, щоб не тільки полегшити обслуговування, а й надавати сучасний щоденний банківський сервіс і приватним особам, і підприємствам», — відзначив Володимир Лавренчук.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися