Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2017, 20:00

Головне за середу: улюблені банки вкладників, соціальне житло і золотий день біткоіну

У третьому кварталі банкам вдалося наростити обсяг депозитів, навіть попри хронічне зниження ставок за депозитами. За даними НБУ, на 1 жовтня на рахунках фінустанов перебувало 891 млрд грн вкладів юридичних та фізичних осіб. «Мінфін» вирішив подивитися, в які банки українці найбільше віднесли грошей в 3 кварталі, а звідки — найчастіше забирали.

Нацбанк опублікував графік роботи системи електронних платежів

Нацбанк визначив регламент роботи системи електронних платежів НБУ (СЕП) та порядок роботи банківської системи України в період завершення звітного року. 

ESET: Банківський троян BankBot замаскувався під ігри в Google Play

Мобільний банківський троян BankBot замаскувався під ігри в Google Play і краде паролі. Як повідомили в ESET, у жовтні та листопаді 2017 року компанія виявила нові способи поширення мобільного банкера BankBot.

Ціни на соціальне житло: статистика по регіонам

Лідером в зниженні цін на соціальне житло серед українських міст стало Дніпро. За 12 місяців квадратний метр в цьому місті подешевшав на 11,2%. Такі дані інформаційно-аналітичного центру «Олімп консалтинг».

Золотий день біткоіну: криптовалюта дорожчає зі швидкістю $1,2 за хвилину

29 листопада найвідоміша криптовалюта, біткоін, показала небувале зростання. До 16:00 за Києвом її вартість перевалила за $11 500. Примітно, що станом на 00:04 UTC (2:04 за Києвом), біткоіни торгувався по $ 10 077,4. О 16:14 він коштував вже $11 517,4.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися