Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2017, 12:00

1 грудня відбудеться конференція FinRetail 2017

1 грудня в Києві відбудеться спеціалізована конференція з розвитку роздрібних фінансових продуктів і сервісів FinRetail 2017, організатором якої виступає BankOnline.

В рамках конференції пройде потік для мікрофінансових компаній, співорганізатором якого виступає Всеукраїнська асоціація фінансових компаній (ВАФК).

Щорічно конференція збирає фахівців з банків, рітейлу, телекому, фінансових і страхових компаній, фінтех і тих, чия щоденна робота пов'язана з розвитком фінансових продуктів і сервісів в сегменті роздрібного бізнесу.

Теми, які будуть розкриті на конференції:

  1. Які технології можуть надати поштовх розвитку роздрібних фінансових продуктів;
  2. Концепція відкритого банкінгу та API-економіка, можливості для;
  3. Вихід нових гравців в роздрібні фінансові продукти і яка роль класичних фінансових інститутів;
  4. Нові бізнес-моделі і кооперація для збільшення прибутковості;
  5. Інтеграція оффлайн і онлайн, оптимізація каналів і процесів;
  6. Стан банківського кредитування і зростання небанківського сектору;
  7. У які технології та інновації готові інвестувати ключові гравці до 2020.

Серед ключових експертів конференції:

Валерій Даниленко, заступник Голови Правління Таскомбанк, розповість, як отримати синергію між банком та рітейлом і які продукти потрібні ринку.

Дмитро Вознюк, e-commerce Manager, ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (бренді «Fishka» и «OKKO»), поділитися досвідом запуску фінансового продукту на базі мережі АЗС.

Ігор Руснак, керівник проекту Open Banking Lab в OTP Bank, про можливості, які дає концепція відкритого банкінгу, на прикладі програми Open Banking Lab.

Ольга Гулькова, head of lean office, TBI bank Bulgaria / Romania, продемонструє можливості і вкаже на ризики при побудові системи онлайн-ідентифікації клієнта.

Дмитро Зарахович, керуючий партнер UAPAY, розповість про фінансові сервісах в електронній комерції.

Експерт від компанії Fondy покаже які фінансові, платіжні інструменти існують на ринку для кредитування онлайн і для офлайн гравців, які планують вийти в онлайн.

Закордонним досвідом щодо розвитку мікрофінансової компанії поділитися Ruslanas Telnovas, співзасновник компанії Eurogroshi і директор з управління ризиками групи компаній Mano Finance.

Компанія РЕНОМЕ-СМАРТ, експерти в області самообслуговування з успішним 27-річним досвідом розробки та впровадження рішень для прийому платежів, обробки грошових потоків і послуг в автоматичному режимі, спільно зі своїм партнером компанією SEDCO презентують інтерактивну систему управління взаємодією з клієнтами, яку можна буде протестувати під час конференції.

Повна програма опублікована на сторінці конференції.

Інфопартнери конференції: Мінфін, Finance.ua, Retailers.ua, PaySpaceMagazine, ВАФК, EBA, НАБУ.

Місце проведення: Депо конференц-хол, м. Київ, вул. Антоновича, 52.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися