Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 листопада 2017, 16:40

Таскомбанк в ТОП-3 рейтингу кращих кредитних карт

«Особовий рахунок» досліджував ринок кредитних карт і визначив кращі пропозиції банків по кредитному пластику. У трійці кращих кредитних карт, названо і «Велику п'ятірку» Таскомбанку!

«Не так давно ми оновили лінійку кредитних карт Таскомбанку, найуспішнішою з яких стала »Велика п'ятірка". Ми не здивувалися, адже умови по ній стали одними з найпривабливіших на ринку, і ми практично відразу відчули інтерес клієнтів до цього продукту. В цілому «Велика п'ятірка» - це не просто кредитна карта, а зручний платіжний інструмент на кожен день, який дає можливість нашим клієнтам ефективніше управляти своїми засобами", - підкреслив Олексій Беров.

Заощадити на покупках до 2% можна за допомогою кешбека, який нараховується за кожну купівлю. Користуватися кредитними коштами можна усього лише за 3,3% на місяць, а пільговий період складає 55 днів і поширюється не лише на розрахунки, але і на зняття готівки. Окрім цього, кожен клієнт може отримувати додатковий дохід у вигляді підвищеного відсотка у розмірі 7% на залишок особистих коштів на карті понад 100 гривен. А нові карти, дають не лише підвищений захист доступу до грошових коштів, але і можливість зручної і швидкої оплати за допомогою безконтактних технологій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися