Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2017, 16:40

Виграйте iPhone 8 у новорічній акції від Креді Агріколь Банку

Напередодні Нового року банк продовжує раніше започатковану традицію дарувати подарунки своїм клієнтам. Саме тому запрошує всіх з 4 по 22 грудня завітати у відділення Креді Агріколь Банку та взяти участь в акції «Новорічні свята з Credit Agricole». Придбавши один з акційних продуктів*, ви отримаєте брендовану чашку, а також візьмете участь у розіграші двох телефонів iPhone 8 (розіграш буде проходити за допомогою генератора випадкових чисел random.org).

Новий слоган Креді Агріколь — «Весь банк саме для Вас», тому банк прагне бути як надійним фінансовим партнером, так і дарувати моменти радості, втілювати в життя ваші мрії. Візьміть участь в акції і, можливо, вам пощастить та здійсниться саме ваше новорічне бажання.

*В акції беруть участь такі продукти: кредит «Свобода» / договір страхування (поліс) за програмою каско / кредитна платіжна картка (в разі якщо кредитний ліміт було встановлено в період проведення Акції) / VIP-пакет «Platinum» або VIP-пакет «Infinite» (тільки нові VIP -пакети, комісія за випуск яких була сплачена в період дії акції)

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися