Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 листопада 2017, 16:20

Райффайзен Банк Аваль знову названо найнадійнішим банком України за версією журналу «Новое время»

Райффайзен Банк Аваль знову очолив рейтинг 15 найнадійніших серед найбільших банків України, складений журналом «Новое время» та інвестиційною компанією Dragon Capital.

Коментуючи той факт, що Райффайзен Банк Аваль за рік «не поступився позиціями», укладачі рейтингу вказують на отриманий банком прибуток за дев’ять місяців 2017 року в розмірі 4 млрд грн та рентабельність капіталу, що перевищила 50 %. «Це кращий результат на ринку, який показує, що банк має успішну модель», — стверджує видання.

Український щотижневий загально-політичний журнал «Новое время» видається із травня 2014 року. Щороку видання друкує рейтинг найнадійніших банків країни.

Цьогоріч інвестиційна компанія Dragon Capital визначала місця в рейтингу, виходячи з суми балів, яку кожен із найбільших банків країни отримав на основі наступних показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників, підтримка акціонерів, дохідність банку, якість активів та низка якісних показників (прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту та репутація).

Райффайзен Банк Аваль неодноразово відзначався серед найнадійніших банків країни. Зокрема, в 2017 році його було названо найкращим банком в Україні в межах конкурсу Awards for Excellence 2017 журналу Euromoney, а також кращим українським банком в рейтингу банків світу журналу Global Finance та кращим банком України в рейтингу Europe Banking Awards видання EMEA Finance.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися