Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2017, 11:45

Поліція затримала шахрая, який організував фінансову піраміду

Оперативники Управління захисту економіки у Вінницькій області Нацполіціі затримали шахрая, який організував фінансову піраміду.

Оперативники Управління захисту економіки у Вінницькій області Нацполіціі затримали шахрая, який організував фінансову піраміду.
Поліція затримала шахрая, який організував фінансову піраміду/Фото: capital.uа

Згідно з повідомленням поліції, для реалізації своїх злочинних намірів зловмисники створили привабливий сайт, за допомогою якого особи мали можливість ознайомитися з діяльністю компанії, її міжнародним досвідом на інвестиційному ринку і вигідними пропозиціями.

Послугами компанії, що діяла за принципом фінансової піраміди, скористалися близько 2 тис. громадян, говориться в повідомленні.

«Майбутнім вкладникам пропонувалося перераховувати кошти на рахунки електронних гаманців цієї компанії. Надалі їм обіцяли щомісячний дохід в розмірі 17-20% від вкладеної суми. Вкладники обіцяні прибутки так і не отримали, а їх кошти зловмисники конвертували в готівку через інші банківські рахунки», — відзначили в поліції.

Оперативники затримали директора «інвестиційної компанії» в Одесі. Йому повідомили про підозру по ч.4 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу.

Фігуранту справи обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави в розмірі 25 млн грн.

Коментарі - 3

+
+10
AleksandrBank
AleksandrBank
22 листопада 2017, 13:14
#
Без лоха жизнь плоха.
+
0
Цой Жив
Цой Жив
22 листопада 2017, 14:43
#
Пацан нє вінават! Пацан к успєху шєл! Нє фартанула!
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
22 листопада 2017, 21:20
#
Около двух тысяч жлобов «позарились» на 17%-20% в месяц — жадность мозги отключает напрочь…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися