Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 листопада 2017, 14:18

Кредитні картки Таскомбанку стали ще вигіднішими

Оцініть переваги використання кредитки для щоденних покупок та розрахунків уже сьогодні — процентна ставка за користування кредитною лінією знижена, а операції зняття готівки тепер включені в пільговий період!

Відповідно до змін до тарифів за продуктом «Кредитна картка «Велика п’ятірка» й «Кредитна картка «Класична», що набули чинності 6 листопада 2017 року, знижена процентна ставка за користування кредитною лінією, а також реалізовано цілу низку переваг, які роблять кредитні картки Таскомбанку одними з кращих на ринку.

Тепер умови за кредитними картками стали ще привабливішими та вигіднішими!

  • Процент за користування кредитною лінією знижено. Користуватися кредитними коштами можна лише за 3,3% у місяць — процент за користування кредитною лінією знижений до 39,6% річних. Для нових клієнтів тариф набрав чинності 6 листопада 2017 року; для діючих клієнтів, які оформили картку до 6 листопада, тариф почне діяти з 1 грудня 2017 року.
  • Підвищений процент на залишок особистих коштів. Всі клієнти можуть отримувати підвищений процент на залишок особистих коштів вище 100 гривень у розмірі 7%.
  • Пільговий період на зняття готівки. Пільговий період 55 днів тепер розповсюджується для всіх типів транзакцій: як для розрахунків у POS-терміналах, мережі internet, так і на зняття готівки.

Звертаємо також вашу увагу, що з 6 листопада 2017 року набрала чинності нова редакція Публічної пропозиції Таскомбанку на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися