Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2017, 10:30

Розпочато продажі другої черги квартир у парковому кварталі «Місто Квітів»

Поки перший пусковий комплекс паркового кварталу «Місто Квітів» із 756 квартир проходить процедуру здачі, близько 800 нових квартир другої черги чекають своїх мешканців. Продажі стартували в жовтні цього року, і вже продано близько 15% квартир. Розповімо, чим відрізняється друга черга від першої, про планування, технології будівництва і трохи про сам парковий квартал.

Технологія будівництва

В новій черзі використовується лише монолітно-каркасна технологія будівництва.

Це дозволить мешканцям перепланувати свої квартири набагато простіше.

В першій черзі таких будинків було 2 із 7.

Нові планування

У другій черзі з’явились планування однокімнатних квартир з виділеною кімнатоюдля спальні та вітальні, об’єднаної з кухнею. Загалом для інвесторів доступно 30 варіантів планувань. Тепер не потрібно йти на компроміс зі своїми бажаннями.

Однокімнатні квартири — квартири-студії до 30 м2, квартири з кухнею-студієюі окремою спальнею до 40 м2 та квартири стандартного планування до 40 м2.

Двокімнатні — квартири з двома спальнями від 59 до 62 м2 або квартири стандартного планування до 62 м2.

Трикімнатні — квартири стандартного планування до 83,55 м2.

Чотирикімнатні — дворівневі квартири від 122 м2 до 158 м2.

Також квартири готують до ремонту, щоб майбутні мешканці могли одразу робити ремонт. Це можливо з обробкою типу «White Box».

Інфраструктура

Ми впевнені, що територія паркового кварталу має приносити мешканцям максимальну користь. Тому на перших поверхах кількох секцій розташуються магазини, центри дитячого розвитку, відділення банків та інші об’єкти інфраструктури.

Ціни

Ціна квадратного метра на 15.11.17 — 14 100 м2, вже продано 17% квартир.

Про комплекс

«Місто Квітів» — парковий квартал комфорт-класу на вул. Тираспольській, 43, поблизу станції метро «Сирець» і великих транспортних магістралей. У кроковій доступності — дитячі сади, школи, парки, магазини та супермаркети. Поруч знаходиться Сирецький Дендропарк національного значення

На закритій території житлового кварталу буде облаштовано бігові і велодоріжки, спортивні та дитячі майданчики, торговий центр і дитячий садочок.

Головна особливість комплексу — внутрішній парк на 1,5 гектара для відпочинку з сім'єюі близькими.

Здача в експлуатацію другої черги паркового кварталу «Місто Квітів» — ІІІ квартал 2019 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися