Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 листопада 2017, 13:52

На ProZorro.Продажі пішли з молотка перші лоти ПриватБанку

Сьогодні на платформі державних аукціонів ProZorro.Продажі відбулися торги з продажу паркувальних місць від ПриватБанку.

Сьогодні на платформі державних аукціонів ProZorro.
На платформі ProZorro.Продажі відбулися торги з продажу паркувальних місць від ПриватБанку/Фото: 112.ua

Одне з паркомісць за результатами аукціону було продано першим за 398 600 гривень. Хоча початкова ціна лоту стартувала з 359 880 гривень. У підсумку підвищення ціни склало 11%.

Конкурували за лот 3 учасники аукціону в трьох раундах, повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ).

Мова йде про паркувальне місце №13 розташоване на першому поверсі ЖК «DUET», що знаходиться на набережній в діловому центрі м. Дніпро

Паркувальні місця — це частина непрофільних активів Приват Банку, які він почав продавати на ProZorro.Продажі. В майбутньому до продажу заплановано багато інших непрофільних активів банку.

«Ми сподіваємось, що вже наступного року платформа стане інструментом для малої приватизації і всі об’єкти з активами вартістю до 250 млн грн будуть продаватися через Prozorro.Продажі», — зазначив Максим Нефьодов, перший заступник МЕРТ.

Наступні аукціони відбудуться вже найближчим часом.

Нагадаємо, минулого тижня в системі ProZorro.Продажі відбулися перші аукціони за голландською моделлю. А 10 листопада протягом дня буде проведено понад 60 голландських аукціонів одночасно.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися