Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2017, 20:00

Найголовніше за вівторок: міжнародні резерви, ціни на оренду нерухомості і 4G

Міжнародні резерви України на 1 листопада 2017 року становили $18,735 млн (в еквіваленті) за попередніми даними. Резерви третій місяць поспіль оновлюють максимум з початку 2014 року.

Чотири міфи про підвищення облікової ставки 

Раніше НБУ підвищував облікову ставку ще до запровадження нового монетарного режиму — на початку 2015 року, а після цього монетарна політика прямувала лише в бік пом'якшення.

Ціни на оренду квартир у Києві падають

Після традиційного вересневого піку, попит на оренду столичного житла економ- класу (вартістю до $500 в місяць) впав. Орендарі були змушені знижувати ціни. Подешевшали одно- і двокімнатні квартири. Зате більш просторі «трьошки» подорожчали.

Власні кошти на рахунку єдинника. Як не платити податок

Дискусія між бізнесом та контролюючими органами навколо питання поповнення власними коштами поточного рахунку єдинника, ведеться вже давно. Фіскали намагаються нарахувати податок на кожну «зайву» копійку, яка потрапляє на рахунок підприємців.

4G в Україні. Чому до сих пір немає та коли з'явиться

Більша частина населення Землі вже має доступ до високошвидкісного інтернету 4G. 636 операторів в 199 країнах світу запустили 4G-мережі. Вони охоплюють 72% населення планети. Деякі країни навіть тестують 5G.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися